Singura imagine cu George Burcea păstrată în vlogul Andreei Bălan. Gestul romantic care i-a rămas în suflet

Singura imagine cu George Burcea păstrată în vlogul Andreei Bălan. Gestul romantic care i-a rămas în suflet
Vezi gestul romantic păstrat de Andreea Bălan în suftet și în poză

Deși frumoasa cântăreață, Andreea Bălan, și George Burcea s-au despărțit, actorul continuă să meargă acasă la aceasta pentru a-și vedea cele două fete. Nici cântăreața nu reușeste să depășească întru totul ultimele evenimente din familia ei, păstrând atât în suflet, cât și în intro-ul vlogurilor sale, imaginea care surprinde atât de frumos gestul romantic pe care l-a făcut, cu ceva vreme în urmă, fostul partener.

Singura imagine care amintește de George Burcea

Dat fiind că se află la un pas de divorț, și cu toate că Andreea Bălan a făcut eforturi mari pentru a-și salva căsnicia, se pare că iubirea nu a fost de ajuns. Astfel că, din păcate, s-a ajuns la un adevărat război pe reţelele de socializare, pe Youtube sau la televizor.

Pasionată și de vlogging, artista a vorbit de mai multe ori deschis despre separarea de tatăl fiicelor ei, în clipurile sale. Înainte de a avea probleme în căsnicie, Andreea avea în intro-ul clipurilor sale de pe Youtube imagini în care apărea alături de George Burcea și de fetițele pe care le au împreună, fotografii de la nuntă, ori diverse poze pline de romantism cu ei doi, însă dată fiind situația dintre ei, artista s-a văzut nevoită să le șteargă.

A păstrat însă o imagine cu ea în care apare cu câte un trandafir roșu în fiecare mână, un gest romantic făcut de fostul partener, și filmat de Andreea pentru a-l împărtăși cu urmăritorii ei. Clipul a fost postat cu ceva vreme în urmă pe canalul de Youtube al vedetei.

Totodată, Andreea Bălan a schimbat și melodia din intro-ul clipurilor video, și anume „Înger păzitor“ (care era cântecul de suflet al celor doi), cu noua sa piesă: „Inimă de fier“, lansată de artistă în luna martie.

„Nimeni nu părăsea cuibul dacă acolo era bine“

După ce cântăreața a povestit, detaliat, motivele pentru care s-a ajuns la divort, a venit și rândul lui Burcea. Actorul a ales să-și spună punctul de vedere prin intermediul rețelelor sociale, și a postat un mesaj în care și-a atacat fosta parteneră de viață, într-o manieră caracteristică.

Singura poză din vlogul Andreei Bălan care amintește de momentele-n doi
Singura poză din vlogul Andreei Bălan care amintește de momentele-n doi

„Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului. (…) Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine…“, a scris George Burcea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI