Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea. “Nu vei ști să iubești, să fii fericit”

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea

Andreea Bălan surprinde cu un nou mesaj cu subînțeles pentru George Burcea. Cunoscuta cântăreață le lasă indicii fanilor pentru a prinde șirul real al evenimentelor și situația cu care s-a confruntat, fără să dezvăluie totuși prea multe.

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George

Andreea Bălan se află în situația multor femei din România care rămân să învețe și rolul de tată pentru copii lor după o poveste de iubire eșuată. Cunoscuta cântăreață s-a aflat într-un scandal extrem de controversat cu tatăl copiiilor săi după ce la finele lunii februarie actorul a fost prin drogat la volan. George i-a mărturisit în decembrie a lui 2019 faptul că nu o mai iubește la fel ca înainte, dar aceasta a încercat să-și salveze căsnicia cu orice preț.

Din păcate, fiecare gest al soțului său îi dădea de înțeles că nu mai are pentru ce să lupte, așa că în cele din urmă au decis să divorțeze. Andreea a susținut că nu va face declarații fără perdea despre situația în care s-a aflat, pentru a le proteja pe micuțele sale. Cu toate astea, pentru a clarifica situația și a le liniști curiozitatea fanilor, lasă deseori mesaje cu subînțeles în postările din mediul online.

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea
Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea

„Dacă nu ai parte de iubire, nu vei ști să iubești”

„Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI