George Burcea, din nou în casa Andreei Bălan. Imaginile care i-au bucurat pe mulți

Burcea, din nou în casa Andreei Bălan

Ggeorge Burcea a revenit în casa Andreei Bălan. Ce filmulețe și poze a postat cunoscutul actor și cum se simte din nou în preajma fetițelor sale? Imaginile i-au bucurat mult pe fanii vedetelor.

George Burceam din nou la casa Andreei

Ca doi părinți maturi, cei doi artiști au șters cu buretele tot ceea ce a fost între ei de dragul micuțelor pe care le au împreună. Acteștia țin legătura pentru Ella lși Clara. Cunoscutul actor le-a vizitat recent pe cele două. Potivit imaginilor pe care le-a postat acesta în mediul online, fetițele s-au distrat de minune alături de tatăl lor, iar cea care a stat nedezlipită de el a fost Ella. Cea din urmă îi seamănă perfect și este cea mare, astfel că înțelege aproape tot din ultimele episoade din familia sa. Recent, s-a stabilit cât va fi pensia alimentară pentru fiecare copil și când va putea să le ia și el pe fete la domiciliul său.

“Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, potrivit unui apropial al celor doi. 

Burcea le-a vizitat pe fetițele sale
Burcea le-a vizitat pe fetițele sale

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie”

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI