Simona Trașcă, despre noul iubit din viața ei: ‘Vreau să rămân toată viața cu el’. Ce a mai spus Pamela de România

Simona Trașcă, despre noul iubit din viața ei: ‘Vreau să rămân toată viața cu el’. Ce a mai spus Pamela de România
Simona Trașcă, detalii despre noua poveste de dragoste

Simona Trașcă se bucură de o nouă iubire. Cunoscută ca Pamela de România în showbiz-ul autohton, blondina a mărturisit că este din nou îndrăgostită și că dorește ca toată viața să fie alături de partenerul actual. Ce mărturii a mai făcut blondina?

Simona Trașcă, mărturii despre noua poveste de dragoste

A venit soarele în viața Simonei Trașcă! Vedeta a crezut mereu în iubire, deși a avut parte de multe eșecuri pe acest plan. Blondina a discutat pentru prima oară despre bărbatul care o face acum fericită. De asemenea, ea a mai atins un alt subiect sensibil – relația fiului.

Simona Trașcă are 41 de ani și se mândrește cu un fiu în vârstă de 24 de ani care s-a căsătorit recent. Blondina a dat din casă în cadrul unui interviu și a povestit despre fiul și nora sa, dar și despre faptul că este din nou îndrăgostită.

Simona nu a fost extrem de norocoasă în plan amoros la fel cum a fost în carieră. Din păcate, la un moment dat chiar a fost hărțuită de un bărbat, subiect care a fost mediatizat la acea vreme.

Întrebată despre viața sentimentală, fosta asistentă TV a mărturisit că este singură și nu chiar, ulterior venind cu detalii picante despre cel pe care îl iubește nespus și alături de care se vede îmbătrânind.

„Mi-aș dori să rămân toată viața cu el”

„În prezent, oficial, sunt singură și în inima mea aparțin cuiva. Sunt luată.  Mi-aș dori să rămân cu persoana care există acum în viața mea, toată viața. (…) De mult timp nu am mai recunoscut public că am o relație, dar da, am o relație”, a declarat Simona Trașcă.

Pamela de România recunoaște că poate a greșit în multele dăți în care s-a expus poate mai mult decât ar fi trebuit. Acum însă vrea să schimbe acest lucru și să țină mai multe detalii pentru ea și cei dragi: „Ce lumea nu știe, nu poate să distrugă. Eram gură spartă înainte, cred că de aceea nu îmi mergea bine”, a mărturisit aceasta.

Provocată să își spună părerea despre nora sa, Simona a vorbit sincer și despre acest subiect. Blondina a afirmat că este exrem de mulțumită de alegerea făcută de fiul ei și o consideră pe soția acestuia fiica sa. De asemenea, vedeta a subliniat că își dorește nepoți de la cei doi îndrăgostiți.

„Am o noră extraordinară! Este frumoasă, este deșteaptă. Copilul mi l-a dat Dumnezeu după sufletul meu și nora la fel. Acum am și o fată cu ocazia asta. Nu îmi mai doresc copii, dar îmi doresc nepoți.

Am o nepoțică de la fratele meu, am un nepoțel de la fratele meu care a decedat, dar îmi doresc neapărat o nepoțică de la fiul meu. A zis că nu are de gând să mă facă bunică foarte curând, așa că am de așteptat”, a mai adăugat aceasta, pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI