Simona Trașcă, noua mireasă din showbiz-ul românesc. Pamela de România a făcut dezvăluiri surpriză

Simona Trașcă, noua mireasă din showbiz-ul românesc. Pamela de România a făcut dezvăluiri surpriză
Simona Trașcă spune că va fi mireasa anului 2021. Dezvăluiri despre nuntă și mire

Sexy și rea, în viitor…la casa sa. Simona Trașcă, numită Pamela de România, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre nuntă și presupunerile ei despre viața unei femei măritate. Aceasta a pus pe tavă și așteptările de la viitorul soț, cât și cum arată în viziunea ei rochia de mireasă perfectă.

Simona Trașcă, mireasa anului 2021. Pamela de România a dezvăluit detalii despre nuntă

Simona Trașcă are planuri mari de la anul 2021. Vedeta este decisă să ajungă din nou în fața altarului, la 40 de ani. Pretendenții stau la coadă, astfel că ar avea de unde alege. În plus, mulți dintre ei vin deja și cu cereri în căsătorie. Prin urmare, Simona a ajuns la concluzia că, dacă îi pică cineva cu tronc și primește marea întrebare, va accepta fără să stea prea mult pe gânduri.

„- Ce-ai făcut în pandemie, Simona?

– În afară de dragoste? M-am despărțit, mi-am făcut alt iubit. Vorbești de anul trecut, nu-i așa?

– De anul ăsta.

– Aaa, anul ăsta. Păi, e altă pandemie. Anul ăsta, ce să fac… bine, sănătoasă. Am admiratori.

– Am auzit un zvon. Te măriți!

– Da, mă mărit. Clar mă mărit anul ăsta. Am zis mereu că anul ăsta mă mărit.

– Ai fost cerută?

– Am fost cerută. Am câteva cereri la activ, dar mai aștept până în toamnă să văd ce mai simt, ce mai apare, ce se mai întâmplă”, a declarat diva pentru CanCan.

De la viitorul soț are pretenția doar să nu o înșele 

În ceea ce privește condițiile pe care viitorul soț trebuie să le întrunească, vedeta a spus ferm doar să îi fie fidel, fiind sătulă să fie a doua opțiune a bărbaților din viața ei.

„Să nu mă înșele. Pentru că m-am săturat să fiu înșelată. Nu-l înșel, nu vreau să fiu înșelată. Simplu. Pentru ce ne mai căsătorim? Dacă nu, hai să hoinărim, să ne distrăm, să ne trăim viața… Ce rost are?”, a completat ea.

Cât despre un alt element important al marelui eveniment, rochia de miseară, Pamela spune că știe deja cum o să arate în cea mai specială zi din viața ei. Creația va fi de-a dreptul ieșită din tipare, dar peste care se va așterne misterul. Mai mult, la fel ca rochia va fi și nunta în sine, cu mulți invitați, artiști celebri, mâncare sofisticată și decoruri impresionante.

„O să rămâneți foarte uimiți, venind din partea mea. O să am foarte mulți invitați, o să fie o nuntă cum n-a mai fost. Vali Vijelie o să-mi cânte la nuntă, deja mi-a promis chestia asta în direct. Nu mai are cum să dea înapoi. O să-mi cânte Biju, Jean de la Craiova și mulți alții”, conchis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI