Cum arată Simona Sensual la 37 de ani. Imaginea din vestiar care i-a pus fanii pe jar, chiar azi!

Cum arată Simona Sensual la 37 de ani. Imaginea din vestiar care i-a pus fanii pe jar, chiar azi!
Simona Sensual, poze incitante în vestiar

Simona Sensual arată impecabil la 37 de ani! Fanii nu o mai au în prim-plan pe micile ecrane, dar o urmăresc în detaliu pe rețelele de socializare. În ce ipostază li s-a prezentat acum vedeta?

Simona Sensual, fotografii incendiare pentru fani. Cum arată diva la 37 de ani?

Multe dive au tot apărut pe micul ecran, însă primele care au deschis scena rămân încă în amintirea publicului consumator de monden. Simona rămâne totuși Sensuală și pe bună dreptate, au afirmat câțiva dintre admiratorii săi car eau vizionat cu plăcere ultimul story al acesteia. Cu nurii la vedere înveliți doar într-o bustieră și cu părul bine strâns într-o coadă, Simona s-a filmat fără sfială într-un vestiar.

Bustul generos mai că îi făcea sutienul să dispară, lucru de care s-a ocupat aceasta aranjându-și piesele vestimentarii chiar sub ochii fanilor. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la titulatura de divă, mai cu seamă că printre ultimele sale apariții televizate s-a numărat participarea la „Cireașa de pe Tort”, unde alături i-au stat Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană (pe atunci prietene la cataramă) și Simona Trașcă.

Simona Sensual nu se dezice
Simona Sensual nu se dezice

A mers la plajă cu Biblia

Aceasta și-a schimbat total viața, s-a cumințit și s-a pus la casa ei, a renunțat la blondul de odinioară pentru cosițe brunete, se ocupă exclusiv de afacerea sa în domeniul panificației și este din ce în ce mai atrasă de religie și credință. Simona vizitează lăcașul de cult cel puțin o dată pe săptămână pentru a se liniști și pentru a-și aduna gândurile, iar nici în vacanță nu uită de ceea ce-i ține sufletul curat.

Un exemplu în acest sens este ultima vacanță pe care a petrecut-o pe o insulă exotică unde zilnic mergea la plajă cu Biblia. Amintim că în anul 2009 a primit premiul pentru cea mai sexy vedetă din România într-o gală în care au mai primit diverse distincții vedete precum: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu sau Adrian Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI