Simona Sensual, devastată de un vaccin: ”Nu puteam să dorm de durere”

Simona Sensual, devastată de un vaccin: ”Nu puteam să dorm de durere”
Simona Sensual, devastată în urma unui vaccin. Ce a pățit vedeta?

Simona Sensual a împărtășit cu fanii ei momentul de cumpănă prin care a trecut. Celebra divă din showbiz-ul românesc a fost devastată după un vaccin. Aceasta a făcut declarații despre cum s-a simțit atunci.

Simona Sensual, clipe grele din cauza unui vaccin

Lovitură dură pentru vedeta care cândva era non-stop pe primele pagini ale tabloidelor. Simona Suhoi trece prin momente grele de când s-a reapucat de afaceri. Din păcate, o angajată i-a murit după ce a fost infectată cu COVDI-19, iar în zona în care are vedeta afacerea este un real focar al tulpinii Delta.

În România peisajul se relaxează, dar o vedetă suferă din plin de criza sanitară. Simona, cunoscută odinioadă drept Sensual, a primit o veste teribilă – o angajată s-a stins din cauza COVID-19. În zona în care are afacerea au fost înregistrate mai multe cazuri de infectări cu temuta tulpină Delta, iar autoritățile vorbesc deja de un posibil focar.

Amintim că bruneta și-a deschis în urmă cu aproximativ un an un business din fonduri europene. Concret, este vorba despre o fabrică de mici dimensiui de panificație într-o localitate din județul Argeș de unde se transportă produse pentru mai multe zone ale țării.

Femeia care i-a fost angajată avea mai multe probleme de sănătate, iar infectarea cu COVID-19 i-a fost fatală. La data de 1 iulie, din cele 57 de cazuri raportate, varianta Delta, 17 proveneau din Argeș. Tot aici au existat și două decese de pacienți cu această tulpină.

„În acest moment nu există evidențe de transmitere comunitară susținută, la nivel național, a variantei Delta. În schimb, există evidențe de transmitere comunitară susținută în municipiul Pitești și comune învecinate”, a transmis, săptămâna trecută, INSP.

„În momentul de faţă, rata de vaccinare la nivelul judeţului Argeş este de circa 24%. Tocmai de aceea, cred că e important, atâta timp cât avem cazuri care nu au legătură epidemiologică în ceea ce priveşte infecţia cu această variantă Delta, care nu sunt cazuri de import, care nu sunt cazuri dobândite în urma unui contact cu o persoană care a călătorit în ţări cu prevalenţă crescută. Asta dovedeşte transmiterea la nivelul localităţilor respective, ceea ce înseamnă transmitere comunitară”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

„Nu puteam nici să dorm de durere. Acum mă tem”

”În 2019 am făcut un vaccin anti-tetanos, după ce am fost mușcată de un maidanez care sărise la cățelușa mea. Ulterior, timp de 7 luni am avut dureri musculare și abdominale, nimeni nu știa de la ce provin. Nu puteam nici să dorm de durere.

Până la urmă un medic mi-a spus că ar putea fi o alergie de la unele substanțe din vaccin și mi-a prescris un program intens de detox. Abia după aceea m-am recuperat. Acum mă tem de orice vaccin. Nu sunt antivaccinistă, fiecare face ce vrea cu corpul lui, doar că eu am ales să nu mă vaccinez încă. Nu știu dacă am făcut COVID, nu am avut nici un fel de simptome”
Simona Suhoi (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI