Simona Hapciuc rupe tăcerea despre bătaia cu Nasrin Ameri. Ce s-a întâmplat în baie, de fapt

Simona Hapciuc rupe tăcerea despre bătaia cu Nasrin Ameri. Ce s-a întâmplat în baie, de fapt
Ce s-a întâmplat între Simona Hapciuc și Nasrin Ameri

Scandal imens în showbiz-ul românesc! Simona Hapciuc a fost concediată de la Antena Stars după un scandal pe care l-a avut în baia de la sediul televiziunii. Fosta concurentă de la Survivor România ar fi atacat-o pe colega ei de la Star Matinal, Nasrin Ameri.

Simona Hapciuc, dezvăluiri despre scandalul cu Nasrin Ameri

Mulți au fost șocați în momentul în care au aflat că Nasrin Ameri a fost agresată de către Simona Hapciuc în baia matinalului de la Antena Stars. Vedeta a ajuns la spital în urma scandalului care a luat amploare în timpul unei pauze publicitare.

Fosta concurentă de la Survivor România s-a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat între ea și vedeta de la Antena Stars. Aceasta a mărturisit că a ajuns la terapie după ce Nasrin Ameri nu s-ar fi comportat așa de bine cu ea. Blondina a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„La mine se adunaseră foarte multe. Eu ajunsesem să mă rog de șefi să mă dea afară. Nu puteam să-mi dau demisia că nu aveam bani să le plătesc daune, conform contractului.

Ajunsesem la terapie din cauza ei, plecam de la emisiune și ajungeam acasă și plângeam în baie. Mă teroriza psihic! Cu patru zile înainte de conflict, șefii îmi acceptaseră demisia. Au aflat și ei că eu nu mai vin de la 1 ianuarie.

În ziua respectivă, m-a atacat de două ori. Primul atac a fost când ea a zis că în sfârșit se curăță emisiunea. Le-a zis fetelor de machiaj. Al doilea atac al ei a fost scânteia de la care a pornit totul.

În timp ce invitata trebuia sa intre în platou să cânte ea a întrebat-o pe Olga: „Cu următoarea care vine ne purtăm la fel, sau ne purtăm ca cu asta?”. Și ea atunci a spus: „Păi noi nu ne împrietenim cu nimeni!”, a dezvăluit Simona Hapciuc la Teo Show.

„Am început să o înjur pe un ton pe care nu pot să îl reproduc”

De asemenea, Simona Hapciuc a mărturisit că a cedat în momentul în care s-a întâlnit cu Nasrin Ameri în baie. Aceasta a recunoscut că i-a aplicat vorbe dure colegei sale de la matinal, însă incidentul nu ar fi fost chiar așa de violent, chiar dacă vedeta de la Antena Stars a ajuns la spital.

„În pauză ne-am întâlnit în baie. S-a întâmplat. Atunci a fost greșeala mea. Nervoasă, am început să o înjur pe un ton pe care nu pot să-l reproduc. „Mai am o lună, lasă-mă-n…nu te mai suport!”, i-am zis.

Ea a incercat să-mi dea cu palma și eu am apucat-o de mână și am împins-o. Atunci a început să țipe: „Săriți că mă bate! Aduceți camerele!”. Eu am plecat, nu știu dacă au venit Ambulanțele.

Atunci mi s-a spus că mi se încheie contractul în acel moment. Știu că s-a dus la Elias. Am rapoartele unde scrie că cei de la Elias au trimis-o acasă că nu avea nimic.”, a mai zis Simona Hapciuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI