08 mart. 2021 | 16:05

Simona Hapciuc e grav bolnavă. S-a internat și medicii i-au dat un verdict crunt

Monden
Simona Hapciuc e grav bolnavă. S-a internat și medicii i-au dat un verdict crunt
Simona Hapciuc, grav bolnavă după Survivor. S-a internat și medicii i-au dat un verdict crunt

Simona Hapciuc, Faimoasă ieșită nu de mult din competiția ”Survivor România”, a fost internată de urgență în spital. Veștile de la medici și detalii despre starea de sănătate a concurentei. „Am ieșit pe semnătură.”

Simona Hapciuc, de urgență la spital. Faimoasa s-a îmbolnăvit în junglă

Deși părea că are doar câteva accidentări pe care le putea ”ține pe picioare”, după cum a mărturisit chiar ea, se pare că lucrurile nu sunt ușor de suportat. Faimoasa a început să se simtă rău de câteva zile, să aibă dureri mari de cap și sângerări nazale. În urma acestor simptome, a decis să meargă de urgență la spital pentru a investiga ce se întâmplă, mai ales că și fiul ei, Dimitrie, a răcit.

„Dimitrie da semne de o raceala, iar eu am dureri foarte mari de cap si sangerari nazale asa ca incercam sa avem cat mai mult grija de noi, motiv pentru care nu sunt atat de prezenta pe retelele de socializare”, a povestit blondina.

„Fizic sunt ok, psihic sunt foarte suparata pe mine”

A revenit la scurt timp cu amănunte, precizând că a ieșit din spital în urmă cu câteva ore. Doctorii se gândesc să nu fi contractat virusul Dengue, des întâlnit în Republica Dominicană.

„Am pus totul pe seama stresului si a oboselii, insa, din pacate, ieri am clacat si in urma rezultatelor am aflat ca am o pancreatita, toxiinfectie hepatica si un sindrom meningeal, voi continua seria investigatiilor, simpotmele mele erau stari de oboseala, sangerari nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se gandesc sa nu fi contractat un virus, mai exact ei se tem sa nu fie vorba despre virusul Dengue, s-ar spune ca in Republica Dominicana este destul de des intalnit si destul de usor de contractat. Sunt in continuare sub supraveghere chiar daca am semnat sa ies.

Sunt si sub tratament cu antivirale, foarte multe pastile de durere, nu sunt foarte apta sa vorbesc. La Dimi a fost mai mult pe fond emotional, dadea semne de raceala, dar nu era, era foarte apatic si medicii au spus ca e din cauza emotiilor. La mine s-au agravat simptomele destul de mult.

Eu cand am o problema sau ma simt rau, am prostul obicei sa tin in mana. Sindromul meningeal, am inteles, ar fi destul de grav, acum sunt bine, am iesit din spital deoarece Dimitrie plange foarte mult dupa mine si in momentul in care m-am internat a avut o criza de plans si ma ruga sa nu-l parasesc, moment in care am inteles cam cat de rau i-a facut plecarea mea. Fizic sunt ok, psihic sunt foarte suparata pe mine pentru ca mi-am pus sanatatea in halul asta, ca m-am intors cu atatea probleme, mi-am dezechilibrat copilul super mult”, a mai povestit Faimoasa.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro