Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România

Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România
Simona Hapciuc, de urgenta la spital

Clipe dificile pentru Simona Hapciuc. Fosta concurentă de la Survivor România are probleme serioase de sănătate. A ajuns de urgență la spital. Ce a pățit Faimoasa sportivă și de ce a ținut morțiș să fie externată din spital. Care au fost simptomele bolii problematice.

Simona Hapciuc, de urgență la spital

Ziua și vestea de la Survivor România. De data aceasta nu este vorba despre vreo ceartă dintre Războinici și Faimoși, ci despre una dintre cele mai apreciate foste concurente ale competiției. Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital, după ce a contactat virusul. Faimoasa are probleme grave de sănătate.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, lucrurile nu au mers prea bine pentru sportivă. Tânăra mămică a ajuns de urgență la spital, unde a fost internată pentru o serie de analize amănunțite. Fosta Faimoasă se plângea de durei îngrozitoare de cap, sângerări nazale și oboseală cronică, iar după un număr de teste medicale, doctorii i-au spus că suferă de pancreatită. Simona Hapciuc a ținut morțiș să fie externată din spital, pe propria-i semnătură. Focoasa blondină le-a explicat admiratorilor săi din mediul online care a fost principalul motiv pentru care fosta Faimoasă a lipsit de pe rețelele de socializare, în ultima vreme.

„Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial.

Am ieșit acum pe semnatură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerari nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine”, a declarat Simona Hapciuc, potrivit wowbiz.ro.

De ce a fost eliminată Simona Hapciuc de la Survivor România

Simona Hapciuc a mărturisit, acum ceva vreme, că participarea la Survivor România a fost cea mai mare provocare a vieții sale. Frumoasa sportivă s-a confesat jurnaliștilor, spunând că o asemenea emoție a trăit doar atunci când l-a născut pe fiul său. Chiar dacă a fost puțin dezamăgită de faptul că a părăsit competiția, fiind unul dintre cei mai puternici concurenți, blondina s-a bucurat enorm gândindu-se la momentul în care își va strânge la piept copilul, de care i-a fost foarte dor în jungla dominicană.

„Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”, a spus Simona Hapciuc, acum ceva timp despre Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI