Simona Hapciuc, mesaj șocant la revenirea în România. Ce se întâmplă la Survivor

Simona Hapciuc, mesaj șocant la revenirea în România. Ce se întâmplă la Survivor
Simona Hapciuc dezamăgită de eliminarea din ”Survivor România”

O altă concurentă eliminată de la ”Survivor ROmânia” a fost Simona Hapciuc. Actrița, deși s-a luptt pentru puncte, pentru echipa ”Faimoșilor”, s-a trezit eliminată mult prea devreme din competiție. Primul lucru făcut, întoarsă în țară, a fost să-și strângă în brațe fiul, de care i-a fost extrem de dor.

Simona Hapciuc dezamăgită de eliminarea din ”Survivor România”

Încă de la startul show-ului, actrița Simona Hapciuc s-a dovedit a fi una din cele mai redutabile concurente. A tras cât a putut pentru a aduce cât mai multe puncte echipei sale, echipa ”Faimoșilor”, dar se pare că nu a fost suficient. La ultimele eliminări, Simona s-a trezit că este nevoită să părăsească competiția, mult prea devreme spune actrița. Dezamăgirea a fost mare, dar revederea fiului său, i-a mai alinat acest setiment plin de frustrări, totuși.

”Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”, a declarat, după sosirea în țară, Simona Hapciuc.

Momente grele pentru Simona la Survivor

Cum au pățit mai toți concurenții, și Simona Hapciuc a avut parte de momente grele, unele dramatice. Au fost dezamăgiri dar și accidentări, unele dintre ele scoțându-i pe unii definitv din competiție. Un astfel de moment greu l-a avut și actrița când, în urma unei probe, a suferit o accidentare care era cât pe-aci să o scoată și mai devreme din competiție. Simona Hapciuc a povestit la întoarcerea în țară despre acest episod dureros dela ”Survivor România”, declarând:

”Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă. Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri. Dar de fiecare dată mai așteptam. Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu.”, a mai pvoestit Simona Hapciuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI