Drama Georgianei Lupu de la Survivor România. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor

Drama Georgianei Lupu de la Survivor România. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor
Drama Georgianei Lupu de la Survivor România. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor

Concurenta de la Survivor România, Georgiana Lupu a avut parte de o viață demnă de un scenariu de film. Ea a povestit prin ce drame a trecut și cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vieții sale.

Drama Georgianei Lupu de la Survivor România

Georgiana Lupu, concurenta de la Survivor, din echipa Faimoșilor a reprezentat de multe ori un subiect de discuție între colegii ei de concurs. Tânăra continuă să atragă atenția  prin reacțiile pe care le afișează. Georgiana este o adevărata luptătoare, dar nu mulți știu că tânăra a trecut de-a lungul vieții sale prin numeroase încercări și greutăți, acre au facut-o astăzi ceea ce este: o femeie puternică.

Concurenta a trecut prin drame greu de imaginat, a avut parte de o copilărie foarte grea și a fost supusă de nenumărate ori agresiunilor fizice, dar și verbale. S-a născut într-o închisoare unde mama ei își ispășea pedeapsa în urma unei infracțiuni comise și a crescut într-un orfelinat din Bacău, iar pe tatăl ei nu l-a cunoscut niciodată, deși își dorește foarte mult acest lucru.

În centrul de plasament unde a crescut copiii o tratau urât și nu de puține ori a primit bataie. Aceste lucruri au marcat-o profund, dar au făcut-o și mai puternică. Concurenta a povestit la un moment dat cum a fost înjunghiată în picior de o colegă din orfelinat. Aceasta i-ar fi înfipt cuțitul în picior, provocându-i o rană imensă. Aceasta întâmplare nefericită a făcut-o pe Giorgiana sa renunțe pentru o perioada de timp la sportul pe care-l practica la vremea respectivă.

O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport și credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive’, a povestit Georgiana Lupu de la Survivor, potrici Viva.ro, dar și în cadrul altei emisiuni televizate unde a fost invitata la un moment dat.

Georgiana Lupu, campioană națională la bob

Tânăra a fost campioană națională la bob, obținând numeroase medalii și premii datorită performanțelor sale, dar si vicecampioană națională la atletism.

Georgiana Lupu a făcut parte la început din echipa Războinicilor, la Survivor România, dar a trecut în echipa adversă, cea a  Faimoșilor după un incident cu un coechipier.Așa a rămas în continuare în competiția ce are loc în Republica Dominicană.

Georgiana este o prezența cunoscută telespectatorilor, după ce a apărut în calitate de invitat la mai multe emisiuni de televiziune, unde și-a spus povestea vieții, dar și în calitate de concurenta la emisiunea iUmor de la Antena 1. În cadrul acestei emisiuni, ea a ținut un număr de autoironie în care s-a legat de multe aspecte din viața ei. Datorită prestației, a câștigat a doua ediție a emisiunii iUmor și s-a calificat în finală.

Concurenta de la Survivor România 2021, în vârstă de 23 de ani este pasionată și de poezie. Ea a scris mai multe versuri în care vorbește despre viața ei și greutățile prin care a trecut. Unele dintre poeziile sale sunt dedicate tatălui său, pe care speră să-l întâlneasca într-o zi și despre care nu prea multe, decât că este de origine africană și era student în România, în perioada când s-a născut ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe