25 feb. 2021 | 22:29

Cum a ajuns Andreea Antonescu la Survivor România. Vedeta a renunțat la Pro TV

Monden
Cum a ajuns Andreea Antonescu la Survivor România. Vedeta a renunțat la Pro TV
Cum a ajuns Andreea Antonescu la Survivor Romania

Surpriză pentru fanii Survivor România. Andreea Antonescu s-a alăturat echipei Faimoșilor joi, 25 februarie, spre bucuria colegilor săi, în special a Elenei Marin și a lui Jador. Cum s-a hotărât frumoasa artistă să participe la cel mai solicitant reality-show din Republica Dominicană.

Cum a ajuns Andreea Antonescu la Survivor România

După eliminarea Alexandrei Stan și a Simonei Hapciuc de la Survivor România, echipa Faimoșilor a mai primit o concurentă. Este vorba despre Andreea Antonescu, jumătatea șatenă a trupei Andre. Faimoasa artistă a intrat cu entuziasm și speranțe în competiție joi, 25 februarie, fix înainte de începerea probei de recompensă. De departe, cea mai fericită persoană de prezența Andreei Antonescu la Survivor a fost Elena Marin. Cele două vedete sunt prietene de foarte mulți ani, având în vedere că Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan, colega de trupă a Andreei Antonescu.

Faimoasa artistă a acceptat provocarea de a participa la Survivor România pentru a-și testa limitele și, binențeles, pentru a câștiga marele trofeu. Premiul în bani, dacă va reuși să și-l însușească, vrea să doneze o parte din sumă unei case de copii, iar cealaltă parte va fi păstrată pentru fetița ei, Siena.

„Nu cred că mă sperie ceva anume la Survivor. Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final voi ajunge să mă descurc chiar foarte bine. Cred ca ar trebui să merg pe acel motto care spune că în viață trebuie să faci ceea ce simți și asta am de gând să fac și aici, ce simt.” a declarat Andreea Antonescu la Survivor România.

Cine sunt cei mai noi concurenți de la Survivor România

Echipa Faimoșilor nu este singura care a primit concurenți noi. Războinicii de la Survivor România au întâmpinat nu unul, nu doi, ci trei concurenti noi în ediția de joi, 25 februarie. Printre aceștia se numără Romina Geczi, Sindy Sidonia și Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma 2019 de la PRO TV.

„Pentru mine, Survivor România înseamnă mai mult decât rezistență, decât a-ți depăși limitele, pur și simplu este mai mult decât îți poți imagina. Nu cred că m-ar face nimic să renunț în competiția asta”, a zis Marius Crăciun la Survivor România.

„Numele meu este Romina Geczi. Am ales Survivor România pentru că îmi plac provocările, îmi place adrenalina. Cred că cea mai mare provocare ar fi lipsa hranei, care mă gândesc că este pentru toată lumea. Sper să mă adaptez cât se poate de repede, deși nu cred că este vreo problemă în acest sens!”, s-a prezentat Romina Geczi la Survivor.

„Am venit la Survivor pentru că este o provocare pentru mine, care știu că o să mă împingă până la limite.”, a declarat Sindy la Survivor România.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro