Simona Hapciuc dă tot din casă. Cum și-au bătut joc colegii de la Survivor 2021 de șansele ei

Simona Hapciuc dă tot din casă. Cum și-au bătut joc colegii de la Survivor 2021 de șansele ei
Simona Hapciuc a spus tot

Simona Hapciuc are vârsta de 31 de ani și a participat la Survivor România 2021. Ea crede că a fost jucată pe degete de către colegii din echipa Faimoșilor, îndeosebi de băieți, care, spune ea, vor să elimine toate fetele din competiție. Aceasta a spus care sunt jocurile pe care băieții din echipa Faimoșilor le fac pentru a ajunge în finala competiției. Există, de altfel, și un top al fetelor care trebuie eliminate pe rând.

Simona Hapciuc dă tot din casă

Simona Hapciuc a spus din capul locului că eliminarea sa a fost una nedreaptă.

 ”Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea. Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea”, a spus Simona Hapciuc pentru Click.

Aceasta a mai spus că băieții din echipa Faimoșilor vor să elimine toate fetele din concurs, fiind, de altfel, planurile lui Zanni, Jador și Culiță, care se vedeau în finală. Simona Hapciuc a spus și că eliminarea sa din competiție nu a fost una justificată.

”Ei s-au justificat prin prisma faptului că aș avea o problemă la genunchi. Nu este adevărat, primisem acordul medicului, în urma unui RMN, să continui jocul. În săptămâna în care m-au votat, ar fi trebuit să fie la eliminați Roxana Nemeș și Morosanu, iar favoritul publicului să o propună pe Majda. Culiță nu a dorit să-l voteze pe Moroșanu și au decis să mă voteze pe mine, gândindu-se că nu voi ieși. S-au jucat cu șansele mele și am fost cel mai puțin votată de public. Au jucat ruleta rusească în cazul meu”, a mai spus Simona Hapciuc pentru sursa citată.

Lecțiile de viață ale Simonei Hapciuc, învățate la Survivor 2021

Simona Hapciuc a dezvăluit, în continuare, și ce lecții a învățat odată cu participarea la emisiune.

”În continuare Dumnezeu îmi dă aceeași lecție: să nu am încredere în oameni și să nu mai fiu atât de naivă și împăciutoare. Dar există o lecție extraordinară cu care eu am plecat de la Survivor România. Sunt implicată într-o asociație, Together for Humanity, care ajută oamenii bătrâni, le construim case și îi ajutăm pe copiii care trăiesc în condiții greu de imaginat. Când eram în competiție și nu aveam ce să mâncăm, mă gândeam la toate cazurile unde noi am dat o mână de ajutor, la copiii care nu au ce mânca, nu au un acoperiș deasupra capului.

Am simțit o parte din viața lor și am înțeles că Dumnezeu vrea să mă ocup din ce în ce mai mult de acest proiect de suflet, mi-a arătat o parte din viața oamenilor cărora noi le întindem o mână în momentele grele. Am donat o parte din banii câștigați, aș fi dorit să donez jumătate din premiu dacă aș fi câștigat Survivor România, mă simt îndatorată să fac și mai mult pentru ei. Am învățat că în viață nu este nevoie să calci pe cadavre, nu pot și n-am încercat să fac asta”, a spus fosta concurentă de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI