Simona Halep, victorie spectaculoasă în turneul de la Toronto. Jucătoarea din România se pregătește de un duel-șoc în „sferturi” – VIDEO

Simona Halep, victorie spectaculoasă în turneul de la Toronto. Jucătoarea din România se pregătește de un duel-șoc în „sferturi” - VIDEO
Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Toronto unde o va întâlni pe Cori Gauff.

Simona Halep își continuă marșul triumfal în turneul de la Toronto. A învins-o pe Jil Teichmann și a ajuns în „sferturi” fără să piardă nici măcar un set. În turul următor o va înfrunta pe Cori Gauff, o sportivă pe care a învins-o de două ori în acest an, dar care i-a pus mereu probleme. Jucătoarea din România a vorbit despre viitoarea adversară la interviurile de la finalul partidei.

Simona Halep a învins-o pe Jil Teichmann și s-a calificat în „sferturile” turneului de la Toronto

Simona Halep a jucat superb la Toronto și s-a calificat în „sferturi” doar după victorii în două seturi. În partida cu Jil Teichmann a început perfect. A debutat cu un break și până să-și dea seama adversara, de ceea ce se întâmplă, avea deja 3-0 pe tabelă. Jucătoarea din România a pierdut apoi două game-uri, dar a trecut cu bine de momentul mai greu și a câștigat o serie de trei game-uri. A fost 6-2 în primul set.

Setul doi a fost foarte echilibrat, iar cele două sportive au mers umăr lângă umăr până la scorul de 5-5. În acel moment, sportiva noastră s-a impus pe serviciul jucătoarei din Elveția și a țâșnit spre victorie. Simona Halep a ajuns în sferturi fără să cedeze vreun set. după ce în primele două tururi a trecut de Donna Vekic și de Shuai Zhang.

„Întotdeauna este bine când ai publicul de partea ta. Îți dă energia de care ai nevoie și te ajută să lupți pentru fiecare minge. Le mulțumesc tuturor că au venit astăzi la meci.

A fost foarte greu din cauza vântului. N-am simțit mingea, a fost greu și la retur, dar sunt fericită că am arătat că sunt pregătită să joc în aceste condiții”, a declarat românca la finalul partidei, la interviul de pe teren.

Simona Halep o va înfrunta în „sferturi” pe Cori Gauff

Simona Halep știe cu cine va juca pentru locul din semifinală: Cori Gauff, jucătoarea care a trecut în optimi de Aryna Sabalenka. Va fi al patrulea meci dintre cele două. Sportiva din România, aflată pe locul 15 WTA,  s-a impus de trei ori și deși nu a cedat niciun set, partidele au fost mereu încinse.

„O știu foarte bine, mă aștept la un meci foarte greu, pentru că e o jucătoare foarte bună, o luptătoare”, a recunoscut Simona Halep.

Primul meci direct a avut loc la Wimbledon, în 2019, când Simona Halep s-a impus 6-3, 6-3. A fost anul în care fostul lider mondial s-a impus în turneul de pe iarba londoneză. Ultimele două meciuri dintre Simona Halep și Cori Gauff au fost în acest an, la Indian Wells, 6-3, 6-4, și Madrid, 6-4, 6-4.

SURSA FOTO