Simona Halep, veste minunată după Australian Open. A fost anunțată oficial

Simona Halep, veste minunată după Australian Open. A fost anunțată oficial
Simona Halep, veste minunată după Australian Open. A fost anunțată oficial

Simona Halep primește o veste minunată după ce a pierdut la Australian Open. Ce le-a reproșat Halep organizatorilor? Și ce s-a întâmplat cu preparatorul ei fizic?

Simona Halep, veste minunată după Australian Open

După ce Tennis Circus a surprins-o pe Simona cu o notă mică de doar 5.5, cei de la Ubi Tennis au fost mai darnici cu sportiva noastră. Simona a primit nota 8 pentru evoluția de la Melboune, acolo unde Halep a ajuns în semifinale. Nota 8 a primit-o și Ashleigh Barty, cealaltă semifinalistă. Publicația în cauză a citat „Au confirmat că sunt în forma pe parcursul celor două săptămâni, însă rămân cu regretul că au ratat finala”.

Italienii în schimb, au taxat-o pe Naomi Osaka, aceasta fiind notată cu 3. Publicația susține că „anul trecut a dominat, însă contra lui Cori Gauff a parut o jucatoare de duminică. Un sfat pentru toți: nu aveți încredere în nimeni din circuitul feminin”. Alte note ce au fost publicate de Ubi Tennis au fost:
Sofia Kenin – 10
Garbine Muguruza – 8.5
Cori Gauff – 7.5
Serena Williams – 4.5
Sofia Kenin fiind noua campioană de la Australian Open după ce a învins-o în finală pe Garbine Muguruza.

Simona Halep, nervoasă pe organizatori

Halep le-a reproșat organizatorilor despre căldura infernală din timpul meciului deoarece nu s-a jucat cu acoperișul tras. Aceasta nu s-a simțit bine nici din punct de vedere fizic susține ea. Simona l-a acuzat pe Teo Cercel (preparatorul ei fizic) pentru forma mai puțin bună din acest început de an, așa că a decis să întrerupă momentan orice legătură cu el, conform digisport.ro

Darren Cahill a simțit nevoia să intervină, sigur și la dorința jucătoarei din Constanța,  australianul i-a explicat Simonei ce ar trebui să schimbe în joc, din punct de vedere tactic. Simona i-a răspuns clar  ”Să-i spui lui Teo că am obosit!”, acesta recepționând mesajul fără a mai replica nimic.