Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța. Ce trebuie să știi despre eveniment

Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța. Ce trebuie să știi despre eveniment
Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon și la Constanța, orașul său natal. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iulie 2019, la ora 17:00. Numărul 4 WTA a făcut anunțul pe contul personal de Facebook, iar Primăria Municipiului Constanța a emis un comunicat prin care invită atât localnicii, cât și turiștii, să o felicite pe Simona pentru marea performanță.

Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța

La evenimentul organizat miercuri pe Arena Națională, în cadrul căruia Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, au participat peste 20.000 de persoane. Sportiva le-a prezentat fanilor trofeul, Andra a intonat imnul național al României, Ion Țiriac a predat o lecție teoretică de tenis având ca material de lucru imaginile finalei Simona Halep – Serena Williams, iar publicul prezent a scandat și a aplaudat. Cu alte cuvinte, Simona s-a simțit bine în mijlocul fanilor și la fel s-au simțit și ei.

Simona Halep a decis că nu doar bucureștenii merită să vadă trofeul de la Wimbledon, așa că a decis să participe la un eveniment similar organizat în orașul natal, Constanța. Sportiva a postat pe contul personal de Facebook următorul mesaj: „Mâine la ora 17:00 voi fi în piața Ovidiu din Constanța pentru a vă prezenta Trofeul cucerit la Wimbledon. Vă aștept cu drag! ?? #ilovemyCT”


Primăria Municipiului Constanța a preluat postarea Simonei și a distribuit-o mai departe. Constănțenii sunt invitați, alături de turiștii care se află pe litoral, să o întâmpine pe campioana de la Wimbledon. Evenimentul va începe sâmbătă, la ora 17:00, în piața Ovidiu, iar programul va fi următorul:

  • ora 17:00 – Sala sporturilor – Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul bd. Tomis – Termele Romane – Regina Elisabeta – Piața Ovidiu
  • ora 17:00 – Piața Ovidiu – concert Ștefan Știucă & The Mob
  • ora 17:30 – Simona halep urcă pe scenă, unde va avea parte de mai mute surprize.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI