Simona Halep și-a anunțat familia că se retrage din tenis: “Nu mai pot să joc”. Vestea șocantă dată de româncă

Simona Halep și-a anunțat familia că se retrage din tenis: “Nu mai pot să joc”. Vestea șocantă dată de româncă
Simona Halep socheaza

Veste șoc despre cea mai cunoscută româncă din tenisul mondial. Simona Halep s-a gândit să pună punct carierei care a consacrat-o. Celebra jucătoare de tenis dezvăluie că a transmis și familiei decizia sa, dar și celor apropiați. Ce a determinat-o pe sportivă să facă acest pas surprinzător. Potrivit spuselor ei, dezamăgirea de după un meci important a adus-o în această situație.

Dezvăluirea șoc făcută de Simona Halep

Simona Halep a vrut să se retragă din tenis, anunțându-și familia și echipa că pune stop carierei sale sportive. Tenismena a luat această hotărâre într-un moment tensionat, după ce a pierdut meciul în primul tur la Doha, scor 4-6, 3-6, cu Caroline Garcia.

Simona Halep (16 WTA) a făcut un anunț incredibil, relatând că, în urmă cu câteva luni, le-a trimis un SMS membrilor familiei prin care îi anunța că nu vrea să mai joace tenis. Fosta ocupantă a locului 1 mondial a explicat de ce s-a răzgândit și continuă aventura în circuitul de tenis profesionist.

Sportiva a vrut să renunțe la tenis

Sportiva din Constanța a intenționat să renunțe la tenis chiar în luna februarie, după ce a pierdut în primul tur la Doha (4-6, 3-6), cu Caroline Garcia. Halep spune că a luat decizia radicală la „cald”, așa că le-a transmis apropiaților că nu mai poate juca. Dezvăluirea a fost făcută de celebra jucătoare în podcastul BT Talks.

La acea vreme, simțea că nu mai are motivația necesară pentru a continua. Presiunea era mult prea mare, așa că plecarea din tenis a fost văzută cea mai bună soluție de moment. Din fericire, Simona nu a făcut pasul, ci continuă să facă spectacol pe teren, coordonată fiind de fostul antrenor al Serenei Williams. De altfel, venirea lui Patrick Mouratoglou în echipa sa a contribuit mult la schimbarea deciziei.

„A fost un moment în care nu mai știam ce vreau, în adevăratul sens al cuvântului! După Dubai, după ce am pierdut în primul tur, am trimis mesaj familiei și apropiaților mei că nu mai pot să joc tenis, pentru că nu mai aveam motivație, nu mai aveam energia respectivă să pot face față presiunii”, i-a mărturisit Simona lui Horia Tecău.

Jucătoarea se pregătește intens pentru US Open 2022

În cele din urmă, tenismena a revenit asupra deciziei, începând colaborarea cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. În prezent, Simona Halep se pregătește pentru US Open 2022. Aceasta va participa, începând de săptâmâna viitoare, la turneul de la Toronto (Canada).