Simona Halep nu se mai ferește, după operația suferită la nas. Fotografia prin care vrea să le arate fanilor că se simte excelent – FOTO

Simona Halep încearcă să-și revină după problemele uriașe din ultima perioadă, care au silit-o să renunțe la turneele de tenis din acest an. Jucătoarea din România a postat pe Instagram o fotografie, prima după ce a ieșit din spital, dar și un mesaj optimist. A primit în schimb multe încurajări.

Simona Halep, prima fotografie după ce a ieșit din spital

Simona Halep a avut, cu adevărat, o lună de coșmar. Primul șoc a fost divorțul de Toni Iuruc. O decizie surpriză dacă ținem cont de faptul că cei doi apăreau zâmbitori și îmbrățișați în toate fotografiile pe care le postau pe rețele sociale. Cei doi au fost la notar pe data de 8 septembrie și au semnat actele de divorț. Documentele intră în vigoare în 30 de zile de la data de la care au fost parafate.

Și nu a fost singura problemă pentru jucătoarea din România. Avea de mai multă vreme probleme cu respirația și a decis să se lase pe mâna medicilor pentru o intervenție chirurgicală. A profitat de ocazie și și-a „desenat” nasul. Veștile au fost oferite chiar de sportivă, care a postat o fotografie de pe patul de spital.

„Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr. Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție estetică. Mulțumesc!”, a fost mesajul fostului lider WTA.

În fața acestei adevărate avalanșe de vești rele și momente tensionate, Simona Halep a luat o decizie radicală. A anunțat că nu va mai participa la niciun turneu din acest an, spunând că are nevoie de o perioadă în care să se recupereze, fizic și psihic. După acel mesaj fanii nu au mai aflat despre ea prea multe vești. Au văzut doar câteva poze, realizate de paparazzi, în care Halep este vânătă la ochi, semne obișnuite după o operație de rinoplastie.

În această dimineață a postat o fotografie în care arată cum merg lucrurile după intervenția chirurgicală. Are nasul bandajat și zâmbește, semn că încearcă să-și revină cât mai rapid. „Avem mereu un motiv să râdem. Bună dimineața”.

Poza pe care a postat luni dimineață, pe Instagram, Simona Halep

Lucrurile par să meargă în direcția bună cu Simona Halep. Acum câteva săptămâni, antrenorul ei a dezvăluit că jucătoarea este foarte obosită fizic, dar mai ales psihic. Pune o foarte mare presiune pe ea și de aici atacul de panică din turul doi de la Roland Garros, dar și eliminarea din primul tur de la US Open 2022. Și Simona Halep a recunoscut că a avut mari probleme din cauza anxietății și a epuizării.

Urmăriți Playtech.ro și pe