Simona Halep, în sferturi la Bad Homburg. Cu cine joacă și la ce oră începe partida

Simona Halep, în sferturi la Bad Homburg. Cu cine joacă și la ce oră începe partida
Simona Halep a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg

Simona Halep, în sferturi la Bad Homburg. Jucătoarea din Constanța a reușit o victorie clară în meciul din optimi, contra slovenei Tamara Zidansek (24 de ani, 58 WTA), scor 6-0. 6-3. Românca va primi 5.200 de euro pentru această performanță. Simona Halep joacă astăzi, în sferturile de finală, împotriva unei sportive cu care ceva în comun.

Simona Halep, în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep, în sferturi la Bad Homburg. Fostul lider mondial s-a impus categoric în partida din optimi în fața slovenei Tamara Zidansek (24 de ani, 58 WTA), scor 6-0, 6-3. Românca a controlat jocul, cu excepția unor momente din setul doi, arătând un joc mult mai solid decât cel din turul precedent.

„A fost mai bine decât ieri, mult mai bine, am jucat mai agresiv, sunt mulțumită cu ce am jucat, e bine că am avut încă o șansă să joc aici. Sunt bucuroasă că joc mai bine de la o zi la alta. Dacă am vreun secret? Păi, dacă e secret, nu pot să-l spun.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit în tribune, e plăcut să joci într-o asemenea atmosferă. Urmează un alt meci, cu Anisimova, am mai jucat de câteva ori împreună, acum e iarbă, un tenis diferit. Mă voi bucura de victorie acum, dar voi fi pregătită mâine, la ora jocului”, a spus Simona, la interviul acordat la finalul partidei, conform gsp.ro.

Cu cine joacă și la ce oră începe partida

Simona Halep va evolua, astăzi, contra americancei de 20 de ani, Amanda Anisimova (25 WTA). Aceasta a trecut de belgianca Alison Van Uytanck, cunoscut ca fiind o jucătoare bună pe iarbă, scor 3-6, 6-3, 7-6 (4), dar și de conaționala Ann Li, căruia nu i-a dat nicio șansă, scor 6-0, 6-2.

Simona Halep și Amanda Anisimova s-au întâlnit de două până acum în circuitul WTA, dar de fiecare dată s-a întâmplat pe zgura de la Roland Garros. În 2019, americanca a reușit o mare surpriză, eliminând-o pe jucătoarea noastră, care era deținătoarea titlului, cu 6-2, 6-4. Românca și-a luat revanșa în anul următor, spulberând-o pe Anisimova cu 6-0, 6-1.

Va fi prima confruntare dintre cele două sportive pe iarbă, iar Simona Halep este conștientă că se poate întâmpla orice, după cum chiar ea a recunoscut-o.

”E un alt meci, am mai jucat cu ea de câteva ori, dar acum va fi pe iarbă, e diferit. Cu siguranță voi fi pregătită”, a declarat Simona Halep, după partida cu Tamara Zidansek.

Amanda Anisimova a fost antrenată pentru o scurtă perioadă de Darren Cahill, cel care a colaborat cu Halep vreme de țase ani. Ea are trei finale WTA jucate în carieră (două câștigate și una pierdută), dar nici una jucată pe iarbă. Partida din sferturile de la Bad Homburg este programată să înceapă în jurul orei 19.00. Halep și-a asigurat deja un cec de 5.200 de euro și 60 de puncte WTA.