Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un român lovit de o boală gravă

Prezentă la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul său de socializare. Ce a transmis sportiva unui român lovit de o boală gravă.

Ce mesaj a postat Simona Halep

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numeroși fani în întreaga lume și se bucură de succes din punct de vedere profesional. Sportiva este prezentă în Australia, unde se pregătește pentru Australian Open 2021. Alături de ea se află și iubitul ei Toni Iuruc.

Recent, tenismena a postat un mesaj pe contul său de Instagram, prin care i-a sensibilizat pe toți admiratorii ei. În mesaj, sportiva cerea ajutor pentru un bărbat din Constanța, bolnav de cancer. Acesta are nevoie de o operație costisitoare în străinătate.

Celebra sportivă a postat la secțiunea de InstaStory un mesaj prin care cere ajutorul pentru un artist din Constanța. Bărbatul în vârstă de 37 de ani suferă de cancer și are nevoie de o operație foarte costisitoare peste hotare. El se numește Adrian Uzum și este un artist din Constanța. Totodată, este tatăl unui baiețel în vârstă de șase ani.

Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scrie în mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep își dorește să ajungă la Jocurile Olimpice

Simona Halep este o sportivă desăvârșită, iar acest lucru la- demonstrat de nenumărate ori. Tenismena este hotărâtă să obțină o medalie la Jocurile Olimpice. Este conștientă de calitățile și talentul ei si mereu și-a dorit să devină din ce în ce mai bună.

„Tot ce am făcut de când am împlinit 14 ani a fost pentru tenis, iar obiectivul meu a fost să aflu cât de bună pot deveni.

Caut perfecțiunea, asta este sigur. Dar în același timp, știu că perfecțiunea nu există. Așa că aș putea să îmi accept imperfecțiunile și să încerc să mă apropii de perfecțiune. Poate că încercarea de a atinge perfecțiunea m-a făcut să-mi depășesc limitele. Am ambiție la fiecare turneu pe care îl joc. Am spus mereu că fiecare turneu este important pentru mine și că nu consider unele turnee ca fiind mai importante decât altele.
Așa că atunci când merg la un turneu, vreau să dau 100%. Acum nu știu ce se va întâmpla săptămâna viitoare, așa că trebuie să fiu 100% concentrat pe ce ai în acea săptămână. Am învățat anul trecut că trebuie să trăiești fiecare zi. Principalul meu obiectiv este să obțin o medalie la Jocurile Olimpice, să merg acolo și să pot concura la cel mai înalt nivel, dar toate turneele la care voi juca reprezintă obiective pentru mine”, a dezvăluit Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI