Simona Halep – Ekaterina Alexandrova se joacă vineri. Ce post tv difuzează partida

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova se joacă vineri. Ce post tv difuzează partida
Simona Halep – Ekaterina Alexandrova se joacă vineri. Ce post tv difuzează partida

Simona Halep și Ekaterina Aleksandrova vor juca vineri, după ce meciul de joi a fost anulat din cauza unui caz de Covid-19 apărut. Ce post tv va transmite meciul?

Simona Halep versus Ekaterina Aleksandrova

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) va juca vineri contra sportivei din Rusia, Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), la Gippsland Trophy. Meciul a fost programat pentru joi. Din cauza unui caz de Covid-19 apărut,  toate meciurile de joi de la turneele din Australia au fost anulate.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, cu scorul de 6-2, 6-4, în fața Laurei Siegemund.

Partida dintre cele două sportive, din sferturile turneului Gippsland Trophy, se va desfășura pe arena „Margaret Court”. Meciul dintre Simona Halep și Ekaterina Alexandrova va avea loc vineri, ora aproximativă 7:00 și va fi difuzat pe la Digi Sport.

S-a schimbat regulamentul

Organizatorii au decis sa schimbe regulamentul de desfășurare al meciurilor, pentru ca partidele să se finalizeze mai repede. Astfel, dacă după două seturi scorul va fi egal, nu se va mai juca încă un set. Partida se va decide la supertiebreak, urmând ca prima jucătoare care acumulează 10 puncte să câștige meciul.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a anunțat, miercuri, că primul turneu de Mare Șlem al anului se va desfășura la datele stabilite. Anunțul a fost făcut chiar dacă un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne a fost testat pozitiv la COVID-19. Hotelul i-a găzduit pe o parte dintre sportivi în cele două săptămâni de carantină obligatorie.

„Este doar un caz, lumea nu trebuie să se panicheze. Am dovedit în trecut că știm cum să rezolvăm astfel de situații”, a spus acestal, adăugând că Australian Open nu este în pericol.

Primul turneu de Mare Șlem al anului este programat între 8 și 21 februarie. Organizatorii au decis anularea partidelor de joi. din turneele. Andrews a precizat că jucătorii pot reveni la meciuri după un test negativ la coronavirus.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI