26 apr. 2022 | 09:28

Simona Halep, fotomodel pentru o zi. Unde s-a pozat fostul lider mondial VIDEO

Sport
Simona Halep, fotomodel pentru o zi. Unde s-a pozat fostul lider mondial VIDEO
Simona Halep a lăsat racheta pentru câteva ore, pentru a fi vedeta unui pictorial în cadrul căruia a pozat ca un adevărat fotomodel

Simona Halep, fotomodel pentru o zi. Fostul lider mondial s-a pregătit la Academia Mouratoglou după cele două turnee jucate în SUA. Românca a făcut tot acolo și recuperarea după accidentarea suferită înaintea competiției de la Miami. Halep și noul său antrenor, Patrick Mouratoglou vor afla primele roade ale colaborării lor în turneul de la Madrid, ce începe pe 28 aprilie. Până atunci, Simona Halep a lăsat pentru câteva ore rachete de tenis, fiind vedeta unui pictorial realizat în Franța.

Simona Halep, fotomodel pentru o zi

Simona Halep, fotomodel pentru o zi. Fostul lider mondial se pregătește să revină în competițiile oficiale după accidentarea suferită înaintea turneului de la Miami. Românca a lucrat în ultimele două săptămâni cu noul său antrenor, francezul Patrick Mouratoglou la academia pe care acesta o deține pe Coasta de Azur.

Halep a tras din greu în ultima perioadă pentru a fi aptă să ia startul în turneul de la Madrid, ce începe în 28 aprilie și pe care l-a câștigat de două ori, în 2016 și 2017. Ea nu a revenit în țară nici măcar pentru Paște, dar a beneficiat de vizita fratelui său, Nicolae, alături de soția acestuia, Luminița și nepoțica Tania. Practic, toată familia Halep s-a adunat pe Coasta de Azur, Toni Iuruc și mama campioanei fiind deja acolo de la începutul pregătirii.

Unde s-a pozat fostul lider mondial

Simona Halep a lăsat racheta de tenis pentru câteva ore. Ea a fost vedeta unui pictorial realizat chiar în cadrul complexului ce adăpostește Academia Mouratoglou din Bion, o localitatea situată între Cannes și Nice. Actualul număr 21 WTA a pozat în diferite ținute și atitudini, dând dovadă de un real talent de manechin.

Pictorialul încă nu a fost distribuit către publicul larg, dar Simona a ţinut să arate lumii câteva cadre de la sesiunea de fotografie. „Munca la birou a fost puţin diferită astăzi”, a transmis fanilor jucătoarea din Constanța în clipul postat pe rețelele sociale.

Halep a fost lăudată de Patrick Mouratoglou. Antrenorul de 51 de ani a spus, după două săptămâni de colaborare, că românca devine mai puternică pe zi ce trece. El a subliniat și că decizia de a o pregăti pe Halep a fost una de suflet, el bazându-se pe instinctele sale.

„A fost, realmente, o alegere de suflet. Mereu am făcut așa, mi-am urmat întotdeauna instinctele. Simona este o jucătoare excepțională care a făcut deja lucruri fantastice în cariera sa. Avem o relație bazată pe încredere peste care putem construi ceva. Ea încă are capacitatea de a face lucrurile mult mai bine decât le face la ora actuală. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea și Serena când am început să lucrez cu era”, a declarat Mouratoglou, la France TV Info.

Colaborarea Mouratoglou – Halep își va afla primele rezultate la turneul WTA 1000 de la Madrid, care începe pe 28 aprilie. După aceea, va urma competiția de la Roma, 9-15 mai și cea de la Roland Garros, 22 mai – 5 iunie, punctul culminant al sezonului pe zgură.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro