Simona Halep, elogiată de cel mai cunoscut jurnalist american. Ce crede despre româncă

Simona Halep este apreciată de jurnaliștii străini. Sportiva a fost lăudată  de Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de tenis din lume.

Simona Halep, apreciată de cel mai cunoscut jurnalist american

El a declarat că Simona Halep va mai câștiga cel puțin o dată Roland Garros.

„Nu știu câte Grand Slam-uri va mai câștiga, dar aș fi șocat dacă în următorii ani nu va triumfa din nou la Roland Garros! De asemenea, cred că are o șansă reală să își treacă în palmares toate cele patru trofee de Grand Slam”, a spus jurnalistul de la The New York Times, potrivit ProSport.

Totodată, Rothenberg a felicitat-o pe Simona Halep pentru consecvența de care a dat dovadă, spunând că este un atu foarte rar în tenisul feminin.

„Cred că cel mai mare avantaj pe care îl are Simona ca jucătoare și ca adversară este consistența ei, un atu rarisim în tenisul feminin din ziua de astăzi! Este o sportivă de cursă lungă, prezentă în mereu în top, în timp ce restul jucătoarelor au suișuri și coborâșuri. Greu de spus ce mai poate îmbunătăți în jocul ei, pentru că, atunci când a pierdut la turneele de Grand Slam, a făcut-o împotriva unor adversare aflate în cea mai bună formă”, a mai spus jurnalistul.

Simona Halep a reușit performanța de a atinge prima poziție în clasamentul mondial WTA, între 2017 și 2019. Tenismena a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros în 2018 și Wimbledon, în 2019.

În plus, a fost desemnată Jucătoarea Anului 2018 de WTA. Simona Halep a fost aleasă de ESPN cel mai dominant jucător de tenis al anului în lume.

Sportiva româncă a câștigat peste 35 de milioane de dolari din tenis. Ea urmează să revină în circuit pe 22 martie, la Miami.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Singapore, după o accidentare

Simona Halep s-a retras de la Singapore, în 2018, după o accidentare la spate.Deși a fost o decizie dificilă, sportiva a considerat că este mai bine pentru sănătatea ei să procedeze astfel.

„Decizia a fost dificilă. Este întotdeauna dificil să mă retrag de la un turneu mare. Dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren Cahill, antrenorul meu, m-a convins că este mai bine să pun sănătatea mai întâi, întotdeauna. Întotdeauna a făcut așa cu mine, de când am început colaborarea.

Și el a fost de acord cu retragerea, că mi-a fost mai ușor să iau decizia. Spatele meu nu este ok, nu m-am antrenat la intensitate maximă în ultimele patru săptămâni, nu sunt gata sa concurez la acest nivel și am încă dureri”, a declarat Simona Halep, în urmă cu trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI