Simona Halep, aspru taxată după Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticată: ”Să renunțe să fie șefa echipei ei!”

Simona Halep, aspru taxată după Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost aspru taxată după Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticată și i s-a spus să renunțe la a mai fi șefa echipei ei.

Simona Halep, aspru criticată după decizia anunțată în urma Turneului Campioanelor

Simona Halep a fost eliminată în ultimul meci al sezonului de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6. În acest an, pe lângă titlul de la Wimbledon, românca de 28 de ani a mai jucat finala la Madrid și Doha. Despre înfrângerea în ultimul duel al sezonului, Halep, locul 5 WTA, a spus că a făcut o treabă bună, chiar dacă nu a fost un an grozav.

Simona Halep, aspru taxată după Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticată: ”Să renunțe să fie șefa echipei ei!”
Halep și Mihai Rusu

„Am făcut o treabă bună, chiar dacă nu a fost un an foarte bun. Am câștigat totuși Wimbledon, ceea ce face că acest an grozav în cele din urmă. Nu sunt dezamăgită de mine pentru acest an. Abia îl aștept pe următorul”, a spus sportiva.

Decizia luată de Simona Halep după înfrângerea de la Shenzhen

Deși s-a arătat încrezătoare, eliminarea de la Turneul Campioanelor a făcut-o să ia o decizie radicală, anume de a nu se pregăti de iarnă în Australia, acolo unde va participa la primul turneu de Gand Slam al anului.

„Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”, a declarat sportiva, într-o conferință de presă.

Hotărârea ei a fost criticată de Mihai Rusu, fostul candidat la alegerile pentru șefia Federației Române de Tenis. Rusu a spus, pentru Libertatea, că decizia de a nu se pregăti în Australia, pentru primele turnee ale sezonului 2020, reprezintă o greșeală.

„Dacă nu va renunța să fie șefa echipei ei, nu va fi bine. Deja a făcut o greșeală, renunțând să se antreneze în Australia, unde este cald, pentru o pregătire în sală, în România”, a spus Mihai Rusu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI