Simona Halep, aspru criticată în direct la TV. De la ce a pornit totul: ”Nu are nicio treabă. Poate era pe șantier”

Simona Halep a fost criticată aspru, în direct, de către o vedetă. Vedeta a postat o fotografie pe internet, iar reacțiile au apărut imediat, de la specialiștii care i-au atras atenția tenismenei.

Simona Halep, criticată dur în direct

După ce Simona Halep a apărut într-o pereche de pantaloni largi, un tricou și o jachetă largă, deisgnerul vestimentar Alin Gălățescu a criticat-o dur pe sportivă.

Comentând ținuta Simonei, el a spus că nu poate cere de la Simona ceva „stilistic”. În plus, el a mai precizat că e posibil să se fi dus pe șantier, știind că Halep are un complex de apartamente în Mamaia.

„Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic. Arată ordinary. Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier. Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi…”, a spus designerul la emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Și specialista vestimentară Andreea Simona a spus că Halep se află în zona ei de confort, spunând că o caracterizează această ținută.

„Ea e în zona ei de confort. Mie nu îmi displace ținuta. Ea stă toată ziua pe terenul de tenis și cumva o caracterizează”, a susținut Andreea Simona.

Simona Halep, afaceri la malul mării

Simona Halep a dat lovitura în afaceri. Sportiva tocmai și-a inaugurat un complex de apartamente de lux în stațiunea Mamaia și își așteaptă primii clienți odată cu minivacanța de Paște și de 1 Mai.

„Apartament Luxury – 2 camere

Proprietate situată in zona Mamaia nord pe strada Lotus, la câțiva pași de cluburile Loft, Nuba Beach Club, Fratelli.

Proprietatea pune la dispoziție un balcon cu vedere directa la mare.

Unitatea are acces la conexiune wifi, aer condiționat, Bucătărie complet utilată, TV, servicii de curatenie asigurata pe toată perioada șederii, receptie 24/24h, loc de parcare.

Imobilul se afla intr-un bloc nou construit (2021), in imediata apropiere de plaje precum: White Tower, Loft, Fratelli, Nuba, Ammos, etc.

Locația este disponibilă pentru închiriere începând cu luna Aprilie”, se arată în descrierea de pe pagina de Facebook a complexului Lotus Studio.

Două nopți de weekend într-un astfel de apartament ajung la 1.500 de lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI