Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct. Și-a anunțat deja șefii de la Antena 1

Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct. Și-a anunțat deja șefii de la Antena 1

Simona Gherghe nu se va mai întoarce la Acces Direct. Aceasta și-a anunțat recent șefii că renunță al Antena 1, conform unor surse din trust. Cu toate că speculații în caest sens existau deja de la nașterea celui de-al doilea copil, nimic sigur nu se aflase. Ce a spus Simona Gherghe despre dispariția de la emisiunea care a găzduit-o atâtția ani?

Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct

Sursa din Antena 1 au anunțat că Simona Gherghe a renunțat oficial la întoarcerea la Antena 1, în cadrul emisiunii Acces Direct. Cu toate că majoritatea s-au gândit la faptul că frumoasa prezentatoare va sta mai mult acasă, după nașterea celui de-al doilea copil, ori va renunța la emisiune definitiv, nimic nu era sigur. Fanii Simonei Gherghe au primit acum vestea tristă, aceasta nu dorește să mai revină la cârma emisiunii pe care o moderează încă din anul 2010.

Chiar zilele trecute vedeta a mărturisit, în emisiunea „Răi da’ Buni”, că nu știe când se va întoarce și în ce formulă, lăsând loc de o revenire. Contactată de jurnaliștii de la Click!, Gherghe a refuzat să comenteze orice informație în privința plecării sale de la Acces Direct. Acesta a spus, pentru sursa citată, că se află, pentru moment, în concediu postnatal.

Simona Gherghe a plecat definitiv de la Acces Direct, susțin surse din interiorul Antena 1
Simona Gherghe a plecat definitiv de la Acces Direct, susțin surse din interiorul Antena 1

Gherghe, mamă de nota 10

Simona Gherghe este acum o femeie împlinită. Iubita jurnalistă a născut, în luna mai a anului curent, un băiețel pe care l-a numit Vlad Ioan. Aceasta mai are și o fetiță de doi ani, Ana Giorgia. Prezentatoarea de televiziune se bucură acum de momentele strict petrecute în sânul familiei, datorită celui de-al doilea concediu postnatal. În locul blondinei, la cârma emisiunii a venit Cristina Cioran.

CITEȘTE ȘI:

Amendă CNA pentru Antena 1, în urma unui caz prezentat la Acces Direct. Câți bani va plăti postul

Telespectatorii Antena 1 au fost anunțați astăzi, în direct. Ce se întâmplă cu matinalul Neatza cu Răzvan și Dani

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizează pe Viorica Dăncilă. Cum a apărut în direct

“M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea.Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”
Cristina Cioran