Amendă CNA pentru Antena 1, în urma unui caz prezentat la Acces Direct. Câți bani va plăti postul

Amendă CNA pentru Antena 1, în urma unui caz prezentat la Acces Direct. Câți bani va plăti postul
Amendă CNA pentru Antena 1. Ce sumă are trstul de plătit?

Antena 1 a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului pentru difuzarea unor detalii mult prea explicite dintr-o mărturie a unui pedofil la o oră accesibilă minorilor. Ce sumă este nevoită să plătească trustul?

Antena 1, amendat de CNA pentru difuzarea

Totul a pornit de la un caz al unui pedofil. Emisiunea Acces Direct a difuzat mărturiile agresorului care erau mult prea detaliate decât ar putea permite ora în cauză. Mărturiile i-au șocat până și pe oamenii legii, astfel că imediat după emisiune, invitatul a fost arestat. Din păcate, Antena 1 are acum de plată o sancțiune de nu mai puțin de 50.000 de lei. Amenda a venit la propunerea lui Radu Herjeu și a avut undă verde din partea celorlalți. Acces Direct a difuzat emisiunea în cauză pe data de 19 iulie a anului curent și a încălcat legea care se referă la protecția minorilor. „O să vreau să fac o propunere, tinând cont de recidivă. Oamenii ăștia chiar nu înțeleg să nu mai abordeze genul acesta de subiecte în asemenea hal. Am senzația că o fac în totală lipsă de respect, doar de dragul audienței”, și-a argumentat Herjeu propunerea.

Votul a fost din partea: : Radu Herjeu, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălașa, Răsvan Popescu, Orsolia Borsos, Alexandru Kocsis, Dorina Rusu. Reprezentanta postului Intact a fost întrebată de către Radu Herjeu despre invitația pedofilului în platou și scopul. „Pedofilul a fost arestat pentru 30 de zile după multitudinea de plângeri făcute la poliție după difuzarea emisiunii pe post. Dacă ar fi fost difuzată la altă ora n-ar mai fi avut același impact”, a completat aceasta, notează paginademeria.ro.

Antena 1, amendat de CNA pentru detaliile poveștii unui pedofil defuzate la o oră accesibilă minorilor
Antena 1, amendat de CNA pentru detaliile poveștii unui pedofil defuzate la o oră accesibilă minorilor

Discuția halucinantă dintre Mara Bănică și pedofilul

Pedofil: Despre Eduard Miller, s-a apropiat mult de mine și de mama știa că sunt un băiat amărâțel și tot timpul eram de ea să mă pună, ca să duc copilul la școala acu` doi ani, când Edi avea 10 ani.
Mara Bănică: Cu alții ai întreținut?

Pedofil: Doar a fost discret, să-i îmbrățișez și să-i sărut pe obraz, una la mână. Edi, băiatul, m-a sunat pe mine la telefon de pe Burebista.
Reporter: Cât de apropiați erați voi fizic? Îi atingeai?

Pedofil: Da, normal, le-am făcut aceste teste, toate astea, să-i ating pe ei, să-i atrag atenția lor, vorbeau cu mine să-mi spună: pune mâna, vorbeau cu mine că s-au simțit bine.”
Cristina Cioran: Tu ai rănit acești copii?

Pedofil: Nu, nu a fost vorba de răneală, (…) ci doar în viața mea am fost așa, obicei învățat în viață să fiu drăgăstos de copii, dar așa mi-a scăpat ticul acesta să-i îmbrățișez, poate să-i pup pe obraz și deodată copiii au început să umble și pe mesaje pe Facebook, (…) din urma urmelor să primesc și cereri pe Facebook de la copii, le-am dat și lor cerere, după care le-am confirmat cerere și după aceea au început să-mi spună gesturi, că dacă sunt gen pe invers am spus că nu sunt genul pe invers să fiu și am spus că sunt gen pupăcios, ca să fiu, să-i îmbrățișez, poate să-i alint și mi s-a părut
Reporter: Simțeai că ei erau lipsiți de afecțiune?

Pedofil: Exact, afecțiunea asta
Reporter: Ai lucrat doar cu băieți.

Pedofil: Da, (…) pentru că totul pleacă de la părinte. Relație sexuală n-a fost. Îl îmbrățișam și-l pupam pe obraz. Recunosc că am ajuns să fac săruturi.
Reporter: De ce le cereai copiilor, băieților, poze cu ei în baie?

Pedofil: Cu poze nu făceam. Îmi trimiteau multe mesaje scrise, să-mi spună să-i trimit eu poza mea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI