Simona Gherghe, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta de la Antena 1
Simona Gherghe, de urgență la spital

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la Antena 1 s-a confruntat cu probleme de sănătate, după ce în vacanța de lux în Dubai a avut parte de amețeli și de stări de rău. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a apelat la ajutorul medicilor pentru a afla ce anume se întâmplă cu ea.

Simona Gherghe, de urgență la spital

Simona Gherghe a petrecut o vacanță de lux în Dubai, alături de familia sa. Deși a avut parte de momente foarte frumoase în vacanță, starea sa de sănătate nu a fost una tocmai bună, acuzând amețeli și stări de rău. Pentru a vedea despre ce este vorba, Simona Gherghe a mers la medici, care au anunțat-o că are anemie, dar și o afecțiune la ureche.

„Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul.

Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”,  a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Ce restricții trebuie să respecte Simona Gherghe

Prezentatoarea de emisiune de la Antena 1 a dezvăluit că se simte mult mai bine în aceste momente, dar are și anumite restricții de respectat, până își va reveni în totalitate. Astfel, Simona Gherghe va face pauză de condus mașina pentru câteva zile și va evita să mișcările bruște, care îi pot afecta și mai mult starea de sănătate.

Din ianuarie, Simona Gherghe poate fi văzută la Antena 1, într-un nou sezon al emisiunii Mireasa. Ea este una dintre vedetele de bază ale trustului, activând de două decenii la postul de televiziune Antena 1. După a petrecut o perioadă bună de timp departe de lumina reflectoarelor, după ce l-a născut pe fiul ei, ea a primit oferta de a fi gazda show-ului matrimonial Mireasa, în locul Dianei Dumitrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI