Când începe sezonul 5 din Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul la Antena 1

Când începe sezonul 5 din Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul la Antena 1
Simona Gherghe, un nou anunț despre Mireasa

Mulți telespectatori abia așteaptă să afle când o să aibă loc premiera noului sezon din Mireasa. Show-ul matrimonial a câștigat foarte mulți fani, așa că Simona Gherghe a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Prezentatoarea TV a oferit informații noi despre sezonul 5.

Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre sezonul 5 din Mireasa

Sezonul 4 a fost presărat cu multe clipe frumoase, dar și cu unele mai puțin plăcute pentru concurenți. Fanii show-ului au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor, așa că, acum că finala o să aibă loc duminică, 19 decembrie, toți se întreabă când o să înceapă un nou sezon din Mireasa.

Așteptarea a luat sfârșit! Simona Gherghe a dezvăluit că premiera noului sezon din Mireasa o să aibă loc în luna ianuarie, fără a preciza, însă, data la care fanii trebuie să se afle în fața micilor ecrane, potrivit WOWbiz. Mulți abia așteaptă să urmărească noi cupluri care o să treacă prin provocări de zile mari.

Totul despre premiul oferit în finala Mireasa

Între timp, concurenții de la Mireasa din sezonul 4 o să petreacă sărbătorile departe de casa în care se filmează show-ul, ținând cont că finala o să aibă loc duminică, 19 decembrie. Cuplul câștigător o să fie ales de către public, având șansa să plece acasă cu un premiu uluitor în valoare de 40.000 de euro.

Totuși, pentru a intra în posesia banilor, cei care câștigă o să fie nevoiți să se căsătorească live, în timpul show-ului. Concurenții o să primească premiul în maxim 90 de zile de la difuzarea ultimului episod din Mireasa pe baza certificatului de căsătorie, pentru a face dovada mariajului.

Între timp, dacă aceștia o să refuze să se căsătorească, cuplul situat pe locul următor din clasament o să aibă parte de șansa de a intra în posesia premiului. Aceștia o să fie nevoiți să se căsătorească, primind 30.000 de euro.

Cum se împart banii între concurenți, de fapt

Totuși, în cazul în care al doilea cuplu refuză, cuplul care o să se afle pe locul 3 în finala o să aibă posibilitatea de a câștiga. Concurenții o să fie nevoiți să se cunune, câștigând 20.000 de euro. Dacă toate cele 3 cupluri refuză, atunci cei clasați pe locul 4 vor avea posibilitatea de a se căsători.

Premiul o să fie cotat la 10.000 de euro dacă cuplul de pe locul 4 o să se cunune în emisiune. De asemenea, dacă și acești concurenți refuză și cuplul de pe locul 5 o să ofere un răspuns afirmativ, premiul o să aibă valoarea de 5.000 de euro. Banii se împart egal între cei doi parteneri în fiecare situație.

În cazul în care nu există vreun cuplu care să se cunune, telespectatorii o să își voteze băiatul favorit și fata care le-a atras atenția. Cei care o să fie iubiți de fani în săptămâna finală o să aibă parte de câte un premiu în valoare de 10.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI