Când revine Simona Gherghe la Antena 1, de fapt. Vedeta TV a anunțat data oficială

Când revine Simona Gherghe la Antena 1, de fapt. Vedeta TV a anunțat data oficială
Sezonul 5 incepe curand

Simona Gherghe a anunțat când va reveni la Antena 1. Vedeta este printre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, așa că nu e de mirare că publicul cere să o vadă pe micile ecrane. Ea prezintă emisiunea Mireasa, la Antena 1 și abia așteaptă să îi cunoască pe concurenții show-ului care a ajujns deja la cel de-al 5-lea sezon. Fanii emisiunii așteaptă să vadă ce surprize le mai pregătește Simona Gherghe.

Când se întoarce Simona Gherghe la Mireasa

Vedeta a vorbit cu urmăritorii și a spus dn ce dată va începe noul sezon al Mireasa. Prezentatoarea promite ca show-ul să fie la fel de captivant. Ea și-a invitat fanii să fie alături de ea din 22 de ianuarie, la ora 13:00, la Antena 1 pentru a vedea emisiunea matrimonială.

“Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii.

Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe.

Show-ul a avut premiera pe 23 martie 2020, iar primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrescu. Al doilea sezon a început pe 5 septembrie 2020 și a fost prezentat de Simona Gherghe.

Ea a vorbit anul trecut despre castingul pentru Mireasa sezonul 5. Vedeta a spus că a fost martora multor povești de dragoste care au luat naștere la emisiune.

Premiu de 40.000 de euro

„Din ianuarie ne întoarcem cu sezonul al 5-lea al emisiunii. La fel, în fiecare zi vom fi live de la ora 14:00, pe Antena 1.

Suntem cu castingul deschis, așteptăm concurenți care vor să își schimbe viața, că până la urmă cei care intră în casa ‘Mireasa’ ies de acolo, unii căsătoriți, alții cu notorietate, poate pentru unii tineri contează foarte mult lucrul acesta pentru o carieră” a spus Simona Gherghe.

Câștigătorul emisiunii pleacă acasă cu un premiu de 40.000 de euro și este ales de telespectatori prin vot. Cuplul trebuie să se căsătorească în viitor ca să intre în posesia banilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI