Simona Gherghe a răbufnit! Ce le-a transmis celor care o acuză că nu își îngrijește copiii cum trebuie

Simona Gherghe a răbufnit! Ce le-a transmis celor care o acuză că nu își îngrijește copiii cum trebuie

Când vine vorba despre creșterea unui copil, fiecare mamă crede că știe ce e mai bine pentru micuțul ei, cum este și în cazul Simonei Gherghe, care a răbufnit în fața celor care o acuză că nu își îngrijește copiii cum trebuie. Ce le-a transmis oamenilor?

Simona Gherghe a răbufnit după ce a fost acuzată că nu își îngrijește copiii cum trebuie

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii de zi ”Acces Direct” de la Antena 1, a fost criticată dur, în mediul online, de căteva mame, după ce a făcut publică o poză cu fiul ei care a început diversificarea recent. După ce le-a oferit explicații la postarea sa, vedeta Antena 1 a făcut declarații tranșante, când a urcat un filmuleț pe contul său oficial de Facebook.

Mai clar, Simona a fost criticată pentru că i-a oferit băiețelului ei supă dintr-un castron de plastic, însă nu unul normal, ci un recipient fabricat special pentru a fi folosit de micuți. „Două vorne despre diversificarea lui Vlad și despre mamele «atotștiutoare»…??”, este notat în descrierea publicată de prezentatoarea TV la înregistrarea făcută publică.

”Da, sunt în urmă, asta e, îmi asum deciziile pe care le fac”

„M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc plastic – (…)… sunt produsele acelea pentru copii special, știți de ce se folosesc: copiii mai aruncă cu bolul și na, să nu se spargă, n-are nicio importanță. Și m-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat: «Da, sunt în urmă, asta e, îmi asum deciziile pe care le fac».

Dar cred că mai tare decât asta m-a supărat al doilea comentariu din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat. Și că nu-i dau cu furculița, că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Bun, hai să lămuresc un lucru! Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine, că în prima zi de diversificare, copilul gustă… ia două – trei lingurițe, dacă le ia.

Doua vorbe despre diversificarea lui Vlad si despre mamele “atotstiutoare”…??

Publicată de Simona Gherghe pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

Nici vorbă de mâncat, cât să simtă pe limbă o altă textură și un alt gust. I-am explicat fetei lucrul acesta, n-a contat, creștea așa… gradul de agresivitate. I-am spus apoi că mă consider o mamă informată și că eu fac ce cred eu că e mai bine pentru copilul meu. «Ah, că este depășită mentalitatea asta!» – cu o mamă trebuie să facă ce e mai bine pentru copilul ei”, este o parte din mesajul transmis de Simona Gherghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI