Simona Gherghe nu are parte de liniște. Fiica ei s-a îmbolnăvit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV

Simona Gherghe nu are parte de liniște. Fiica ei s-a îmbolnăvit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV

Simona Gherghe nu are parte de liniște nici acum, după ce s-a retras temporar din televiziune. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că fiica ei s-a îmbolnăvit din nou. Viața de mămică pare să vină la pachet și cu astfel de momente, mai puțin plăcute.

Simona Gherghe nu are parte de liniște. Fiica ei e bolnavă

Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” obișnuiește să-și spună ofurile pe rețelele sociale. Mamă a doi copii mici, vedeta își împărtășește experiența cu alte mămici. De curând, Simona Gherghe le-a mărturisit tuturor că fiica ei, Ana Georgia, este iarăși bolnavă.

Simona Gherghe nu are parte de liniște. Fiica ei s-a îmbolnăvit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV
Simona Gherghe și-a pus fiica să poarte o mască specială, în prezența fratelui ei mai mic

Micuța a început de curând grădinița, dar nu pare să se bucure cu adevărat de momentele de joacă alături de alți copii. Vedeta TV a transmis printr-un mesaj pe Instagram prin ce trece fiica ei, ea fiind foarte grijulie când vine vorba de copii.

Ce s-a întâmplat cu Ana Georgia?

Fetița s-a îmbolnăvit din nou, cel mai probabil molipsindu-se de răceală de la colegii de grădiniță. Și pentru că are acasă și un bebeluș, Simona Gherghe se teme de ceea ce este mai rău. Vedeta e îngrijorată că micuțul Vlad s-ar putea molipsi și el de răceală.

Tocmai de aceea, fosta prezentatoare a luat o decizie, pentru a-si proteja familia. Până când se va face bine, Ana Georgia va trebui să poarte o mască specială în prezența frățiorului mai mic. „Ana mea, răcită iar”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram. Vedeta e conștientă că nu își poate ține copiii doar în casă, de aceea încearcă să îi scoată cât mai des la plimbare. A profitat și de faptul că părinții săi au venit în vizită pentru a face mai multe astfel de ieșiri alături de cei mici, mai ales pe timpul serii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI