Simona Gherghe, sunată de la grădiniță de educatoarea fiicei sale. Ce i-a spus femeia la telefon: ”Trebuie să fiți tare!”

Simona Gherghe, sunată de la grădiniță de educatoarea fiicei sale. Ce i-a spus femeia la telefon: ”Trebuie să fiți tare!”

Simona Gherghe a trecut printr-un moment dificil chiar în a doua zi de grădiniță a fiicei sale. „Mama de doi”, așa cum obișnuiește să-și spună pe rețelele de socializare, a stat cu sufletul la gură ziua trecută și a fost aproape să clacheze. Ce s-a întâmplat cu Ana Georgia? Doar educatoarele au putut să o liniștească.

Ce a pățit fiica Simonei Gherghe în a doua zi de grădiniță?

Simona Gherghe a fost la un pas să clacheze din cauza unui moment dificil prin care a trecut Ana Georgia, primul său copil. Vedeta a stat cu sufletul la gură zilele acestea datorită faptului că micuța a început să meargă la grădiniță.

Dacă prima zi a fost chiar poate mai bine decât se aștepta aceasta, a doua a lăsat de dorit și a făcut-o să se panicheze la maximum. Vedeta are o legătură destul de strânsă cu prietenii din mediul online, așa că le-a povestit pe îndelete tot ce s-a petrecut în ziua cu pricina. Ce a pățit Ana Georgia a povestit chiar ea.

A doua zi de grădiniță a fiicei Simonei Gherghe a fost cu peripeții
A doua zi de grădiniță a fiicei Simonei Gherghe a fost cu peripeții

„Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu”

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok. Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 şi jumătate”
Simona Gherghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI