Silviu Prigoană, despre Adriana Bahmuțeanu. Incredibil ce a putut să spună milionarul

Silviu Prigoană, despre Adriana Bahmuțeanu. Incredibil ce a putut să spună milionarul
Fiul cel mare nu vrea sa mai petreaca timp cu mama lui

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație controversată. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, sfârșind prin a se lupta pentru custodia celor doi băieți. Între timp, lucrurile între ei s-au mai liniștit, însă acum afaceristul face declarații scandaloase despre fosta lui soție. Adriana Bahmuțeanu s-a arătat deranjată de faptul că cei doi băieți vor să stea cu tatăl lor, susținând că își doresc asta doar pentru că el are o situație financiară mult mai bună decât a ei și le poate face celor mici toate plăcerile.

Acum, Silviu Prigoană face dezvăluiri cu privire la relația dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul său. Totul a pornit după ce fostul soț al prezntatoarei spune că Maximus i-a cerut mamei sale să îl lase să se vaccineze. Vedeta a refuzat, iar acum ambii copii ezită să își petreacă timpul cu ea.

Adriana Bahmuțeanu, în conflict cu fiul ei

Prigoană a spus că băiatul cel mic, care era supraponderal înainte, acum se află în parametri normali cu greutatea, de când Eduard locuiește alături de el.

Deși a refuzat să își lase copiii la mama lor, până ce Bahmuțeanu nu se vaccina, Silviu Prigoană respectă programul de vizite al fostei soții.

„Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută.

Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea.

Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări.

De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic.

E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată”, a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Cum se descurcă copiii la școală

Afaceristul a mai explicat că băieții nu au probleme la școală, dar nici nu excelează, fiind de nivel mediu.

„Copiii iau vacanță de pe 15 decembrie, sunt la British School, au activitățile lor, unul învață chineză, altul japoneză, de vreun an de zile.

Nu am semnale să fie probleme de învățătură sau indisciplină. Sunt niște copii normali, de inteligență medie, mediocri, nimic excepțional, sunt acolo la mijloc, față de mediul de unde i-am luat, unde erau exmatriculați…

Nu excelează în nimic, dar s-au schimbat mediile în care-și dezvoltă personalitățile, metodele de comunicare, nu mă pun în fața progresului.

Ei nu stau pe tabletă și jocuri zece ore, au limitat la o oră pe zi. În rest facem sport”, a adăugat acesta pentru impact.ro.

Ce program strict și interdicții au cei doi băieți

Silviu Prigoană le-a făcut celor doi copii un program strict. Ambii trebuie să facă sport o oră pe zi, nu au voie să mănânce pâine sau făinoase.

„Zilnic, obligatoriu au o oră de natație și sporturile care intervin vara – parcuri, biciclete, trambuline, iar iarna, fiind mai complicat, trecem pe patinoar, schi și altele.

Avem program de iarnă și de vară. Au învățat să schieze și să patineze de la trei ani, să înoate de la un an.

Eu am ținut mereu la ora de sport zilnică. Și nu fac derogare nici în zile de sărbătoare. Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate.

Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele.

El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob.

Eu l-am luat de la mămica lui suprapondeal, acum e în parametrii normali Amândoi. Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus.

Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere.

Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar”, a completat fostul afacerist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI