Silvia Chifiriuc trece prin clipe cumplite. L-a găsit mort în casă

Silvia Chifiriuc trece prin clipe cumplite. L-a găsit mort în casă
Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, trece prin momente cumplite

Anchetatorii români au făcut o descoperire șocantă în familia lui Petre Roman. Oamenii legii l-au găsit pe un văr de-al soției Silvia Chifiriuc decedat în locuința sa din Botoșani. Presa locală scrie că bărbatul era mort de mai bine de șapte zile.

Un văr de-al Silviei Chifiriuc a fost găsit mort în casă. Trupul său era mâncat de șobolani

Un văr al artistei Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a fost găsit mort în casa sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, județul Botoșani. Presa locală informează să descoperirea trupului său a avut loc după ce o vecină a sunat la Poliție. Aceasta a intrat la bănuieli după ce a observat că bărbatul, care locuia singur, nu mai părăsise locuința de peste o săptămână. Ea nu a putut pătrunde în interiorul casei, astfel că s-a panicat, iar mirosul puternic a făcut-o să cheme ajutoare.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști și o ambulanță cu medic. Aceștia l-au descoperit pe bărbat căzut lângă pat, cu fața orientată în sus. După ce cadrele medicale au analizat corpul acestuia, au constatat că o parte din mâna stângă, piciorul drept și din cap erau mâncate de șobolani. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus de medicii legiști în urma realizării autopsiei pentru a se afla cauza morții. Localnicii au spus presei că acesta era un văr îndepărtat de-al Silviei Chifiriuc.

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a transmis Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Detalii despre relația dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc 

În 2007, după un mariaj de 34 de ani, vestea despărțirii de Mioara Roman venea ca un șoc pentru toată lumea. S-a vehiculat la acea vreme că Petre Roman a plecat de acasă doar cu câteva haine și că a locuit pentru o scurtă perioadă de timp în garsoniera unui prieten, fără a mai răspunde la telefon. În cererea de divorț acesta a explicat că problemele erau unele vechi, de aproape 15 ani. „Comunicarea devenise, practic, imposibilă”, a notat fostul prim-ministru.  Când și-a asumat relația cu Silvia Chifiriuc, Mioara Roman a replicat: „Petre și-a pierdut mințile”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI