Problemele de sănătate continuă pentru Mioara Roman. Oana a mărturisit ce a pățit

Problemele de sănătate continuă pentru Mioara Roman. Oana a mărturisit ce a pățit
Problemele de sănătate ale Mioarei Roman nu s-au sfârșit

Momentele grele pentru familia Roman nu s-au terminat! Ce probleme de sănătate întâmpină acum Mioara Roman? Cunoscuta fostă prezentatoare de televiziune a mărturisit ce a pățit cea care i-a dat viață.

Starea de sănătate a Mioarei Roman. Problemele de sănătate nu s-au sfârșit!

Momentele de cumpănă din familia Roman nu au luat sfârșit! Mioara și Oana Roman au parte din nou de vești proaste din partea medicilor. Fosta soție a fostului premier al României a fost surprinsă abătută după ultimul consult.

Femeia în vârstă de 80 de ani a fost însoțită de fiica sa cea mică. Fosta prezentatoare de televiziune a oferit câteva informații despre ultima intervenție suferită de mama sa. Mai exact, ieri aceasta a avut programare la medicul care a operat-o după ce i s-a infectat un punct de grăsime, ieșind destul de abătută din unitatea medicală.

Conform amănuntelor oferite de Oana, ea se simte bine, dar operația se cicatrizează destul de greu. “Astăzi (n.r.: ieri) am venit din nou cu mama la prietenul nostru Bogdan să îi verifice pandamentul pentru că rana ei de la intervenție încă nu s-a cicatrizat complet, dar totul este spre bine.

Într-o săptămână va fi totul rezolvat. Mama a avut o rană foarte mare și a durat mult recuperarea”, a declarat Oana Roman pe o filmare postată pe Instagram Stories.

Mama vedetei de televiziune a fost operată în luna ianuarie

Fosta soție a lui Petre Roman a suferit o operație de colecist în data de 20 ianuarie a.c. Vedeta speră ca în viitorul apropiat cea care i-a dat viață să se simtă din ce în ce mai bine, mai cu seamă că vârsta înaintată o face să treacă din ce în ce mai greu pentru orice mic obstacol.

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”
Oana Roman (Sursa: Instagram Stories)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI