Și-a văzut părinții pentru prima oară, iar reacția copilului îți taie respirația

Un bebeluș cu probleme de vedere a început să poarte ochelari, iar primul moment în care și-a văzut părinții a devenit viral pe internet.

Când sunt foarte mici, copiii nu pot verbaliza problemele pe care le întâmpină. Din acest motiv, este aproape imposibil pentru un părinte să-și dea seama că micuțul nu vede foarte bine sau nu aude. Cea mai mare grijă a unui părinte de bebeluș gravitează în jurul nevoilor de bază ale acestuia, mâncare și odihnă.

În momentul în care au văzut că nu poate nici să se târască pe covor la 10 luni, părinții lui Piper Verdusco au decis totuși să o ducă la spital, pentru analize. Nu a durat mult până când un doctor a diagnosticat-o cu probleme de vedere la distanță într-un stadiu destul de avansat. Din păcate, ea nu mergea de-a bușilea pentru că îi era frică, deoarece nu vedea la câțiva metri în față și se gândea să nu se lovească de ceva. 

Pentru că are o vârstă foarte fragedă, mai puțin de un an, copilul nu va suferi o intervenție chirurgicală pentru a-și reface vederea. În schimb, va purta niște ochelari special care se fixează pe cap cu un elastic, ca să-i fie destul de greu să-i dea jos de una singură. Aceștia sunt de culoare roz.

Pentru că și-au dat seama că momentul în care va purta pentru prima oară ochelari va fi unul special, părinții fetiței au decis să-l imortalizeze. De la oftalmolog s-au dus la un restaurant și i-au pus ochelarii pe ochi. Procesul nu a fost foarte facil la început, dar în momentul în care copilul și-a recăpătat vederea și-a manifestat un entuziasm autentic care îți taie respirația. Reacția micuței a devenit virală pe internet, iar clipul de mai jos se bucură de aproximativ 2,5 milioane de vizualizări de când a fost postat pe YouTube, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI