Simona Halep a vorbit despre nuntă și despre copii. ”Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis!”

Simona Halep a vorbit despre nuntă și despre copii. ”Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis!”
Simona Halep a vorbit despre nuntă și despre copii

Simona Halep a fost cerută recent în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon a dezvăluit că și-ar dori să își facă nunta în România, pe malul mării. Evenimentul ar urma să aibă loc anul viitor, după ultimul Grand Slam al anului, US Open. Sportiva își dorește să devină mamă, iar copii ei să facă sport.

Simona Halep a vorbit despre nuntă și despre copii

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Numărul 6 mondial a vorbit și despre relația pe care o are cu Toni Iuruc. Sportiva susține că viața personală este mult mai importantă decât tenisul și că nu ar fi niciodată dispusă să își sacrifice familia pentru acest sport.

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a mai spus Halep.

Fostul lider mondial a câștigat din tenis peste 33 de milioane de dolari, dintre care peste 5 milioane doar în 2019. După ce a cucerit trofeele de la Roland Garros și Wimbledon, Simona și-a fixat obiectivul pentru anul viitor: câștigarea Australian Open.