Și-a pus miere pe păr, apoi a stat la soare. Nu i-a venit să creadă ce vede apoi, în oglindă

Și-a pus miere pe păr, apoi a stat la soare. Nu i-a venit să creadă ce vede apoi, în oglindă
Experiment inedit. Ce se întâmplă dacă pui miere pe păr, apoi stai la soare

Despre mierea de albine ştie toată lumea cât este de sănătoasă şi că tratează o multitudine de afecţiuni. Puţini sunt, însă, cei care au habar ce se întâmplă dacă îl foloseşti şi pentru podoaba capilară. O tânără şi-a pus miere pe păr, apoi a stat la soare. Rezultatul a fost unul incredibil!

Experiment inedit: ce se întâmplă dacă pui miere pe păr

Mierea este considerat un produs natural minune, dat fiind că ajută la prevenirea şi tratarea multor afecţiuni. Un experiment realizat de o tânără face acum furori în întreaga lume. Aceasta şi-a pus miere amestecată cu puţin suc de lămâie pe păr, apoi a stat la soare timp de 30 de minute. Rezultatul?! Părul a devenit mai strălucitor, cu un aspect sănătos şi mai deschis la culoare. Nici ei nu i-a venit să creadă când s-a uitat în oglindă.

Aşadar, dacă doreşti o podoabă capilară de invidiat şi cu o nuanţă mai deschisă decât de obicei, apelează cu încredere la trucul de mai sus. Poţi repeta procedeul de două ori pe săptămână pentru un efect garantat.

Mai mult, datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi şi substanţe nutritive care au rolul de a întări foliculii de păr, mierea ajută părul să crească mai repede şi mai des, spun specialiştii în produse naturiste. De asemenea, în cazul în care ai exagerat cu folosirea produselor de styling sau cu placa de întins, poţi oricând să hidratezi firul de păr şi să îi oferi strălucirea de altădată folosind miere. Tot ce ai de făcut este să foloseşti o mască dintre cele prezentate mai jos  cel puţin o dată pe săptămână.

Experiment inedit. Ce se întâmplă dacă pui miere pe păr, apoi stai la soare
Experiment inedit. Ce se întâmplă dacă pui miere pe păr, apoi stai la soare

Măşti cu miere pentru un păr de invidiat

Dacă ai încercat tot felul de produse scumpe din comerţ şi nimic nu te-a mulţumit, atunci poţi realiza o mască naturală pentru părul degradat. Ingredientele sunt ieftine şi la îndemâna oricui, aşa că nu mai sta pe gânduri şi pregăteşte un răsfăţ pentru podoaba ta capilară.

Una dintre cele mai simple metode de a oferi părului toţi nutrienţii de care are nevoie este să amesteci şamponul obişnuit cu o linguriţă de miere şi să masezi bine, apoi să clăteşti din abundenţă. În cazul în care doreşti un păr mătăsos şi “ascultător”, amestecă  două linguri de ulei de cocos cu una de miere şi aplică de la jumătatea lungimii firului până la rădăcini. Este indicat să ţinem masca pe păr cel puţin 4 ore pentru o hidratare intensă.

O altă variantă este cea în care mixăm o banană foarte coaptă cu o lingură de miere şi două de ulei de măsline. Aplică pasta obţinută pe părul umed pornind de la zona vârfurilor până aproape de rădăcină. Se lasă cel puţin jumătate de oră, apoi se clăteşte bine. Simplu, nu-i aşa?!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI