Sharon Stone, amenințată pe platourile de filmare. De la ce a pornit scandalul, de fapt

Sharon Stone, amenințată pe platourile de filmare. De la ce a pornit scandalul, de fapt
Sharon Stone trece printr-un coșmar. Ce i s-a întâmplat

Sharon Stone a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost amenințată pe platourile de filmare! Vedeta ar putea să își piardă locul de muncă după ce anumite pretenții pe care le are nu au fost îndeplinite, iar scandalul a fost iscat.

Ce se întâmplă cu Sharon Stone. Actrița a fost amenințată

Nimeni nu s-ar aștepta ca o vedetă ca Sharon Stone să fie amenințată că ar putea să rămână fără loc de muncă, însă totul este posibil în lumea de la Hollywood. Vedeta a rămas fără cuvinte în momentul în care și-a dat seama că se află în mijlocul unor controverse.

Sharon Stone a fost angajată pentru un rol în Atlanta, dar de aici au început problemele. Vedeta și-a dorit să aibă parte de o echipă complet vaccinată la filmări, dar a fost amenințată că își va pierde locul de muncă pentru această pretenție.

„Mi s-a oferit o slujbă, o slujbă bună, o slujbă pe care mi-o doresc, în Atlanta.

Totuși, stau să mă gândesc…pentru că Producers Guild of America nu garantează că toată lumea ce o să facă parte din emisiunea mea o să fie vaccinată înainte de a merge la locul de muncă.”, a zis vedeta.

De la ce a pornit totul. Sharon Stone refuză să meargă la filmări

De asemenea, Sharon Stone a spus că tot ce se întâmplă este ridicol, mai ales pentru că nu ar trebui să meargă la locul de muncă dacă acesta nu este un mediu sigur. Ea a susținut că nu se va prezenta la filmări până când toate persoanele ce sunt acolo nu o să fie vaccinate.

„Voi merge la serviciu dacă nu sunt toţi vaccinaţi în emisiunea mea? Nu, nu, nu voi merge.

Am fost ameninţată că îmi pierd slujba? Da, da. Îmi voi pierde slujba dacă nu sunt toţi vaccinaţi? Da, aş putea.”, a transmis Sharon Stone, potrivit CNN.

Ce actori o susțin. Vedetele ce au renunțat să se întoarcă la proiectele lor

Actrița a mărturisit că își va susține punctul de vedere și va continua să refuze să meargă la filmări până când dorințele nu i se vor îndeplini. Aceasta speră ca totul să se schimbe în lumea de la Hollywood pentru ca multe vedete să aibă parte de un mediu singur, în care sunt ferite de COVID-19.

Sharon Stone nu este singura vedetă de la Hollywood ce refuză să meargă la filmări.

În iulie, Sean Penn nu și-a mai dorit să se întoarcă în show-ul ‘Gaslit’, iar, în decembrie 2020, Tom Crise a fost auzit spunând că o să concedieze toate persoanele ce lucrează la ‘Mission: Impossible 7’ dacă regulile nu o să fie respectate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI