Ce mare actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid. Susține că are experiență

Ce mare actriță  îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid. Susține că are experiență
Celebra actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta împotriva coronavirusului

O celebră actriță de la Hollywood îl va ajuta pe Joe Biden să lupte împotriva noului coronavirus. Ea a fost implicată în mai multe campanii anti-Sida și susține că își va folosi experiența și în lupta împotriva COVID-19.

Celebra actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid

Este vorba despre nimeni alta decât Sharon Stone, care a anunțat că i s-a alăturat lui Joe Biden, în echipa de tranziție. Faimoasa actriță spune că ar accepta să lucreze pentru bolnavii infecțioși dacă Joe Biden sau vicepreședintele Harris îi va cere acest lucru.

”Sunt în echipa de tranziție a lui Biden și dacă președintele sau vicepreședintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecțioși, aș accepta și aș folosi experiența acumulată de-a lungul vieții pentru acest subiect” a declarat Sharon Stone într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush pe postul american Extra.

Actrița, în vârstă de 62 de ani, este ambasadoare a luptei împotriva SIDA de foarte mult timp. Sharon Stone a vorbit despre implicarea ei în combaterea infecției cu noul virus în alt context: cel de-al treilea ”act” din viața ei.

”Acum când încep al treilea act din viața mea, vreau să fiu mai productivă și mai utilă”, a mai spus actrița.

Săptămâna aceasta, Sharon Stone va primi, în cadrul evenimentului ”Research in Action Awards 2020” un premiu pentru acest angajament. Epidemiologul Anthony Fauci, cu care ea colaborează, va fi recompensat la aceeași ceremonie pentru activitatea sa.

Sora actriței a fost diagnosticată cu COVID-19

La începutul lunii august, Sharon Stone a transmis un mesaj prin care a mărturisit că sora s-a mai mică a ajuns să se zbată între viață și moarte din cauza noului coronavirus. Mai mult de atât, celebra actriță le cerea fanilor să voteze cu Joe Biden și Kamala Harris.

”Sora mea, care suferă de lupus, luptă pentru viața ei în spital. Şi soțul ei, Bruce, e în spital, tot în secția pentru COVID-19, unde luptă și el pentru viaţă.

În Montana, unde trăiesc ei, ești testat doar dacă ai simptome. Iar rezultatele vin abia după cinci zile. Nici asistentele din spital care au grijă de ei nu sunt testate, pentru că nu există destule kituri de testare.

Singurul mod în care putem să schimbăm această situație este să votăm, să votăm pentru Joe Biden și pentru Kamala Harris. Pentru că, dacă ajungem la putere, noi femeile luptăm pentru familiile noastre. Vă rog, votați! Şi, orice ar fi, vă rog nu votați pentru un ucigaș!”, a transmitea atunci actrița, potrivit Stirileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI