26 nov. 2020 | 00:03

Ce mare actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid. Susține că are experiență

Știri generale
Ce mare actriță  îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid. Susține că are experiență
Celebra actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta împotriva coronavirusului

O celebră actriță de la Hollywood îl va ajuta pe Joe Biden să lupte împotriva noului coronavirus. Ea a fost implicată în mai multe campanii anti-Sida și susține că își va folosi experiența și în lupta împotriva COVID-19.

Celebra actriță îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-covid

Este vorba despre nimeni alta decât Sharon Stone, care a anunțat că i s-a alăturat lui Joe Biden, în echipa de tranziție. Faimoasa actriță spune că ar accepta să lucreze pentru bolnavii infecțioși dacă Joe Biden sau vicepreședintele Harris îi va cere acest lucru.

”Sunt în echipa de tranziție a lui Biden și dacă președintele sau vicepreședintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecțioși, aș accepta și aș folosi experiența acumulată de-a lungul vieții pentru acest subiect” a declarat Sharon Stone într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush pe postul american Extra.

Actrița, în vârstă de 62 de ani, este ambasadoare a luptei împotriva SIDA de foarte mult timp. Sharon Stone a vorbit despre implicarea ei în combaterea infecției cu noul virus în alt context: cel de-al treilea ”act” din viața ei.

”Acum când încep al treilea act din viața mea, vreau să fiu mai productivă și mai utilă”, a mai spus actrița.

Săptămâna aceasta, Sharon Stone va primi, în cadrul evenimentului ”Research in Action Awards 2020” un premiu pentru acest angajament. Epidemiologul Anthony Fauci, cu care ea colaborează, va fi recompensat la aceeași ceremonie pentru activitatea sa.

Sora actriței a fost diagnosticată cu COVID-19

La începutul lunii august, Sharon Stone a transmis un mesaj prin care a mărturisit că sora s-a mai mică a ajuns să se zbată între viață și moarte din cauza noului coronavirus. Mai mult de atât, celebra actriță le cerea fanilor să voteze cu Joe Biden și Kamala Harris.

”Sora mea, care suferă de lupus, luptă pentru viața ei în spital. Şi soțul ei, Bruce, e în spital, tot în secția pentru COVID-19, unde luptă și el pentru viaţă.

În Montana, unde trăiesc ei, ești testat doar dacă ai simptome. Iar rezultatele vin abia după cinci zile. Nici asistentele din spital care au grijă de ei nu sunt testate, pentru că nu există destule kituri de testare.

Singurul mod în care putem să schimbăm această situație este să votăm, să votăm pentru Joe Biden și pentru Kamala Harris. Pentru că, dacă ajungem la putere, noi femeile luptăm pentru familiile noastre. Vă rog, votați! Şi, orice ar fi, vă rog nu votați pentru un ucigaș!”, a transmitea atunci actrița, potrivit Stirileprotv.ro.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro