Sharon Stone a pozat topless la cei 64 de ani ai săi. Imaginea s-a viralizat instant FOTO

Sharon Stone a pozat topless la cei 64 de ani ai săi. Imaginea s-a viralizat instant FOTO
Sharon Stone a pozat topless la cei 64 de ani ai săi

Sharon Stone a pozat topless la cei 64 de ani ai săi. Imaginea cu actrița s-a viralizat rapid, mai ales că nu multe femei ar avea curajul de a se afișa așa pe rețelele sociale. Sharon Stone a fost mereu o femeie frumoasă, care a afișat și siguranță de sine. Actrița își poartă cu mândrie ridurile și firele albe, și nu își ascunde corpul. La vârsta de 64 de ani, Sharon Stone s-a fotografiat într-o ipostază mai mult decât îndrăzneață, iar imaginea a circulat pe Internet.

Sharon Stone a pozat topless la cei 64 de ani ai săi

Actrița se menține într-o formă de invidiat și nu s-a sfiit să se arate doar în bikini și într-un bolero, afișând un trup tonifiat și un abdomen plat. Însă deși actrița a ajuns la o astfel de încredere de sine, Sharon Stone a povestit că nu întotdeauna și-a iubit și acceptat corpul așa cum este el.

„Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, povestea actrița.

Drama trăită de Sharon Stone

Starul Total Recall este mama a trei fii Roan, 22 de ani, Laird, 17 ani și Quinn, 16 ani, prin adopție. Actrița a dezvăluit că a suferit nouă avorturi spontane de-a lungul anilor. Sharon Stone a abordat, într-un interviu, și subiectul avorturilor spontane.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza unui avort spontan. Nu este un lucru mic, fizic sau emoțional, dar suntem făcuți să simțim că este ceva de suportat în secret, cu un fel de sentiment de eșec. În loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea atât de necesare de care avem atâta nevoie.

Actrița a spus că cauza avorturi spontane suferite în timpul căsătoriei cu jurnalistul Phil Bronstein între 1998 și 2003 au fost din cauza unei afecțiuni autoimune. Ulterior, ea i-a adoptat pe cei trei băieți. În ultima perioadă Sharon Stone nu și-a neglijat nici activitatea artistcă, jucând în sezonul doi din serialul de succes de la Sky Atlantic The Flight Attendant și filmul Beauty.