26 mai 2022 | 16:39

Shakira, dată în judecată! Ce infracțiune majoră a comis și Spania vrea să își facă dreptate acum

Monden
Shakira, dată în judecată! Ce infracțiune majoră a comis și Spania vrea să își facă dreptate acum
Shakira, data in judecata

Celebra Shakira este dată în judecată. O instanță de apel din Spania a respins recursul ei, menținând decizia unei instanțe inferioare care găsit „suficiente dovezi” pentru ca artista să fie trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Ce infracțiune ar fi comis artista columbiană în vârstă de 45 de ani.

Shakira, dată în judecată

Shakira este trimisă în judecată în Spania. Procurorii spanioli au afirmat că artista a evitat plata impozitelor în valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile pe care le-a obținut între 2012 și 2014.

Magistrații au mai spus că Shakira locuia în Catalonia în acea perioadă, fapt pentru care poate fi trimisă în judecată în Spania. Avocații artistei au susținut că ea s-a mutat în regiunea din nord-estul Spaniei în 2015 și că de atunci și-a onorat toate obligațiile fiscale. Instanța nu a stabilit încă o dată pentru începerea procesului de evaziune fiscală, iar avocații artistei spun că vor continua să își apere clienta cu argumente legale și solide.

„Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost mereu impecabilă în toate țările în care a datorat taxe și ea a avut încredere și urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialiști și consilieri”, au afirmat avocații săi într-un comunicat remis presei.

Shakira este într-o relație cu fundașul clubului FC Barcelona Gerard Pique. Cuplul are doi băieți. Shakira și Pique sunt împreună din anul 2011.

De ce nu vrea să se căsătorească cu tatăl copiilor ei

Shakira a vorbit despre relația cu fotbalistul Gerard Pique într-un interviu acordat presei, în care a dezvăluit de ce nu dorește să se căsătorească cu tatăl copiilor ei.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci mai degrabă ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil, depinde de comportamentul său”, a spus Shakira pentru „60 minutes”, un program de televiziune american.

Shakira este o mamă tare mândră de fiii săi: Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 6 ani. Copiii au talente deosebite la sport și artă, excelând la diverse discipline precum surfing, arte marțiale, fotbal și muzică.

Milan, fiul cel mare al lui Shakira și Piqué, este pasionat de muzică. El cântă la tobe și la pian. Sasha, în vârstă de șase ani, este foarte priceput la sport. El face tenis, arte marțiale și, evident, joacă fotbal, la fel ca tatăl lui.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro