Cum se distrează Andi Moisescu fără Olivia Steer. Soția lui este în plin scandal în București

Cum se distrează Andi Moisescu departe de Olivia Steer?

Cum se distrează Andi Moisescu în vreme ce Olivia Steer e în plin scandal cu Mircea Cărtărescu și nu numai? Celebrul prezentator e departe de tensiunile din Capitală. Unde a plecat vedeta și alături de cine petrece?

Unde s-a retras Andi Moisescu în timp ce soția sa e în plin scandal?

Andi Moisescu mai profită pentru câteva zile de sezonul rece și forțează nota sporturilor de iarnă cât încă se mai poate. Celebrul prezentator de televiziune nu se implică nici acum în scandalurile în care se află soția sa, astfel că nu dă nimic din casă și continuă să aibă în vedere micile bucurii.

Juratul de la „Românii au talent” se află la munte în compania unor prieteni alături de care s-a pozat într-un mod amuzant, unul din ei sorbind cu patos dintr-o sticlă de bere. Descrierea fotografiei spune totul, mai ales că vedeta a prezentat scena în nota în care ne-a obișnuit.

 „De unde sa găsești iaurt pe Valea Soarelui?! Suflă și @mr.jurjak în ce poate. #snowboarding #mrjurjak #abas”, a scris juratul de la „Românii au talent” în dreptul fotografiei din scurta vacanță.

„Corecția” Oliviei Steer a ajuns la urechile Comisiei Europene

„Dragii noștri urmăritori, pentru siguranța voastră, informați-vă numai din surse oficiale! Toate detaliile cu privire la vaccinurile împotriva COVID-19 sunt disponibile, în limba română, accesând link-ul din primul comentariu”, a fost îndemnul reprezentanților.

  • Reacție înainte

„Marele profesor, filolog şi scriitor, nominalizat la Premiile Nobel, Mircea Cărtărescu, nu ştie că dativul – feminin – singular pentru ‘dragă’ este ‘dragei’ şi foloseşte, în schimb, nominativul – masculin – plural – articulat ‘dragii’ când se referă la Ioana Pârvulescu. Nu-i bai, bine că ştie sigur, da’ sigur!, cum stă treaba cu vaccinurile şi ne sfătuieşte, cu înţelepciune, cum să gafă… aaa… facem ca el!”

  • Reacția după

„Îi datorez domnului Mircea Cărtărescu scuze publice pentru faptul că l-am suspectat si acuzat că nu cunoaşte forma de dativ (feminin, singular) a adjectivului „dragă”. Domnia sa are dreptate cînd spune că nu am consultat înainte DOOM-ul, pentru a mă asigura că adjectivul cu pricina este variabil, cu doar trei forme, iar nu cu patru, cum credeam eu, şi – prin urmare – articolul „-i” se ataşează formei unice de plural („dragi”). Domnul Cărtarescu este cu adevărat liber să îşi asume orice risc personal, dacă doreşte, vaccinîndu-se cu vaccinuri experimentale, care nu au trecut testele de siguranţă. Legea îi permite să se joace cu propria sa viaţă, ca un ruletist dintr-un roman de groază, iar noi nu ne putem opune”
Olivia Steer

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI