Sfatul Lidiei Fecioru: ‘Puneți un ou pe noptieră înainte de somn’. Ce se va întâmpla peste noapte

Sfatul Lidiei Fecioru: ‘Puneți un ou pe noptieră înainte de somn’. Ce se va întâmpla peste noapte
Bioenergoterapeut Lidia Fecioru îți spune cum să scapi de energiile negative

Lumea este plină de energii pozitive, dar și de energii negative. Nu este vorba că cineva emană în mod intenționat energie negativă. Este vorba doar de cât de complicate sunt chakrele noastre interioare. Dar trebuie să ținem cont de faptul că noi înșine nu trebuie să devenim un receptor și un emițător de energii negative. Trebuie evitate gândurile negative sub orice formă. Fie de gelozie, criticarea celorlalți, cearta, lăcomia, letargia și multe altele, trebuie evitate. Evoluția ca om mai bun este o activitate zilnică. Este important de reținut că energiile noastre afectează mediul înconjurător și invers. Binecunscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru ne învață de fiecare dată cum să evităm energiile negative, iar dacă există, pot fi eliminate făcând anumite lucruri.

Cum să identifici energiile negative la tine acasă

Totul în această lume se bazează pe jocul energiilor. Energiile nu pot fi nici create, nici distruse. Și ele sunt în general prezente în două forme, pozitivă sau negativă. Dar, v-ați gândit vreodată ce înseamnă toate acestea și dacă există vreun mecanism pentru a le controla?

Chiar dacă unii oameni nu cred, nu se poate nega faptul că este un tărâm încă necunoscut. Vorbim adesea despre energia negativă care provoacă ravagii în viața noastră și folosim tot felul de remedii pentru a scăpa de ele. Următorul remediu poate să elimine orice fel de energie negativă din casa ta. Iar răspunsul se află chiar în bucătăria ta.

Citește și: Ce este malachitul, piatra optimiștilor. Cu ea vei atrage numai energii pozitive, de fapt

Bioenergoterapeut Lidia Fecioru îți spune cum să scapi de energiile negative

Energiile negative există și sunt prezente în jurul nostru. Uneori, în ciuda faptului că încercăm să rămânem pozitivi în viața noastră, energia negativă poate fi prezentă în casă. Energia negativă poate duce la probleme de sănătate, certuri și certuri în familie. Îi face pe oameni leneși, deprimați și amărâți.

Energia negativă drenează pozitivitatea din minte și din corp și vă face să vă simțiți deprimați și obosiți. Dacă spațiul casei se simte stagnant, poate fi timpul să eliminați energiile negative și rele din casă. Încercați aceste modalități simple de a elimina vibrațiile negative și de a aduce energie nouă și sănătoasă în casă.

Binecunscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru spune că există un lucru pe care-l putem face pentru a disipa energiile negaqtive din casă, iar obiectul care ne poate ajuta există chiar în buucătăria fiecăruia dintre noi. Lidia Feciou rpune că modalitate simplă este sp folosim un ou crud și să-l rostogolim  pe toată suprafața corpului.

„O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el. Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir”, a spus Lidia Fecioru.

Alte remedii pentru a scăpa de orice fel de energie negativă din casa ta

Orice am face în viață, totul ține de interacțiunea energiilor. Această energie poate fi negativă sau pozitivă, iar această interacțiune a energiilor cu noi se numește „legea energiei vibratoare”. În timp ce energiile pozitive ne stimulează să ne mișcăm în viață și să performăm mai bine, energiile negative ne trag în jos și pot duce la depresie. Este o forță invizibilă care vă poate face sau vă poate distruge. Este important să o identificăm și să folosim remediul potrivit pentru a scăpa de ea.

În afară de ou, în bucătăria ta găsesști și alte soluții. Acest lucru ar putea suna ciudat sau surprinzător pentru mulți, dar soluția la jocul energiilor se află în bucătăria ta. Unii oameni ard ierburi pentru a diminua puterea energiilor negative, în timp ce alții folosesc uleiuri esențiale și mirodenii pentru a le ține la distanță. Aceste ingrediente pline de savoare nu numai că depășesc negativitatea energiilor, dar vă îmbogățesc viața cu pozitivitate și fericire.

Citește și: Cuvintele care atrag banii în viața ta. Lidia Fecioru explică ce trebuie să rostești

Truc simplu care poate schimba efectiv valul de energii

Trucul simplu și ușor pentru a șterge energiile negative din casă necesită 2 linguri de oțet alb, 2 lingurițe de sare grunjoasă și 500 ml de apă limpede.

Mai întâi de toate, luați un borcan de sticlă transparentă și turnați oțet alb în el. Acum, adăugați apă și sare granulată în el și amestecați încet. Amestecați bine timp de 40-50 de secunde și lăsați să se odihnească.

Apoi, puneți-l în camera din casă de unde credeți că provin energiile negative. Țineți borcanul deschis în zona respectivă timp de o zi. După o zi, observați granulele de sare. Dacă sarea s-a depus pe fundul borcanului înseamnă că energiile negative au fost aspirate în borcan și că încăperea este curățată.

Dacă încăperea nu are energii negative, aceasta se va ridica și va pluti în apă. În continuare, scoateți borcanul din casă și scurgeți apa din sol. Asigurați-vă că apa nu este aruncată în incinta casei. Bucătăria ta are toate soluțiile la problemele vieții. Tot ce trebuie să faceți este să explorați și să experimentați și să aduceți schimbarea pentru a vedea efectele imediate.