Cuvintele care atrag banii în viața ta. Lidia Fecioru explică ce trebuie să rostești

Cuvintele care atrag banii în viața ta. Lidia Fecioru explică ce trebuie să rostești
Cuvintele care atrag banii in viata ta. Lidia Fecioru explica ce trebuie sa rostesti

Se spune că norocul și-l mai face și omul cu propriile mâini, iar astrologii sunt de părere că există mai multe lucruri ce ne-ar determina destinul. Numerologul Lidia Fecioru a povestit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 câteva trucuri pentru a atrage banii, norocul și bunăstarea în casa noastră.

Ce trebuie să faci pentru a atrage banii și norocul în casa ta

Lidia Fecioru este un reputat numerolog al țării noastre, fiind extrem de apreciată în rândul românilor. Recent, vedeta de la Antena 3 a împărtășit cu telespectatorii emisiunii „Adevăruri Ascunse” faptul că ar fi găsit soluția pentru ca oamenii să poată avea parte de mult noroc, bani din belșug și bucurie în cămin.

Lidia Fecioru este de părere că lăcomia este un mare defect, iar pentru orice lucru pe care-l primești trebuie să plătești, într-un fel sau altul. Numerologul susține că există o anumită incantație pe care oamenii trebuie să o rostească, pentru a avea belșug.

„Nimic nu este gratis, pentru tot trebuie să plătești. Că vrem să fim mai bogați, îndestulați nu e o greșeală. Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor.

Ne simțim în siguranță dacă avem bani. Nu condamn pe nimeni care vrea să fie bogat! Trebuie să fim liniștiți în interior, când ne punem o dorință să ne-o punem din tot sufletul.

Când ne uităm în oglindă să spunem: sunt atât de mulțumit de mine și de viața mea, de tot ce se întâmplă. Așa se întâmplă și cu portofelul, să nu purtăm portofelul gol. Obligatoriu să avem o bancnotă în portofel, un bănuț, dar nu gol.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Banii se stropesc cu ulei de levănțică

De asemenea, specialistul subliniază faptul că portofelul trebuie să fie îngrijit și schimbat imediat ce apar primele semne de deteriorare. Celebrul numerolog Lidia Fecioru sfătuiește românii să-și pună o dorință în serile cu lună nouă și să lase câțiva bani pe pervazul geamului.

„Nu lăsați portofelul jerpelit, e sărăcie goală. Schimbați-l de fiecare dată când vedeți că s-a stricat pe la colțuri. Să îl aruncăm. Când este lună nouă e bine să ne punem dorințe, dar și bănuți pe care să îi lăsăm pe pervazul geamului, monede.

Când îi luăm de acolo, nu îi cheltuim, îi păstrăm. Se spune că trebuie să fie la lumina soarelui și a lunii ca să se înmulțească banii. Să spunem și pentru ce vrem banii, pentru că vor veni numai pentru ce dorință avem. Se spune: „Să vină destui ca să și rămână!”.

Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm ”informația”. Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară.

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani.”, a completat numerologul pentru sursa citată.

În încheiere, sfatul mistic al Lidiei Fecioru este să luăm 7 bani pe care să-i stropim cu ulei de levănțică pentru a avea prosperitate și succes pe plan financiar.

Urmăriți Playtech.ro și pe