De ce înşală bărbaţii, de fapt. Lidia Fecioru explică motivul real

De ce înşală bărbaţii, de fapt. Lidia Fecioru explică motivul real
De ce insala barbatii, de fapt. Lidia Fecioru explica motivul real

Infidelitatea partenerului este una dintre cauzele care duc la despărțire sau divorț. Multe femei s-au întrebat ce au altele și ele nu, de ajung să fie înșelate de iubiții lor. Răspunsul a fost dat de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru într-o emisiune televizată. Potrivit specialistei, 80% dintre bărbaţi înşală, iar 20% nu o fac. Totuși, de ce se uită la alte femei?

De ce sunt infideli bărbații

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit motivele pentru care bărbaţii calcă strâmb în relații. Majoritatea dintre ei, 80%, înșală din varii cauze, unele chiar surprinzătoare. Problemele în căsnicie, rutina, plictiseala, curiozitatea, neajunsurile sunt doar câteva dintre motivele pentru care ajung partenerii să fie infideli.

„Primul motiv pentru care bărbaţii înşală sunt problemele în căsnicie. Prea multe certuri sau tensiune în casă. Dacă sunt în casă certuri, nimeni nu se suportă cu nimeni, chestia aceasta obligatoriu va duce la separare. Amândoi îşi vor găsi pe altcineva. Amândoi vor căuta o ieşire.

Multora le este ruşine să spună ceea ce vor cu adevărat de la viaţă. Oamenii de la ce se ceartă? De la neajunsuri. Atunci când au destule, se plictisesc.

Mai au femeile chestia de pedepsire a soţului. Le spun bărbaţilor lor că o lună de zile să nu se atingă de ele. Este normal ca bărbatul să pună mâna pe telefon şi intră pe fel şi fel de reţele.

Partenerii ajung să se plictisească. Încep să se întrebe oare cum ar fi cu altcineva. E mai mult de plictiseală. Se plictisesc de foarte multe ori, pentru că femeia este foarte cicălitoare. De pildă, femeile mai au şi alte treburi casnice, iar domnul se plictiseşte până femeia termină treaba ei”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Ce spune Lidia Fecioru

Experta în bioenergii a continuat seria dezvăluirilor despre cauzele infidelității bărbaților cu o remarcă neașteptată. Bărbatul poate înșela pentru că aşa a văzut în familie. Consideră că este ceva normal să calce strâmb, deoarece și tatăl ori unchiul a făcut la fel. Mai mult, masculul ajunge în patul altei femei pentru că ştie că soţia înşală sau pentru că vrea să găsească un motiv de divorţ.

„Văd asta ca pe o normalitate. Au primit undeva îndrumări, dar până la urmă fiecare face cum crede. Ţine şi de nişte părinţi mai libertini.

Bărbaţii înşală pentru că ştiu că soţiilor lor înşală sau pentru că vor să găsească un motiv de divorţ. Unii bărbaţi mai înşală pentru a scăpa din familie. Caută un fel de pretext ca să iasă din acea familie. Face chestia asta vizibilă. Nu are curajul să divorţeze de o femeie. Bărbaţii nu prea se bat pentru femei, în schimb femeile, da”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Soluție pentru ca relația să funcționeze

Dacă ambii parteneri conlucrează pentru ca relația lor să funcționeze, atunci niciunul nu va mai fi tentat să înșele, iar pericolul va sta la distanță. Atât timp cât îți pasă de relația ta și îi demonstrezi afecțiunea, mai greu să intervină monotonia.