03 mart. 2021 | 11:14

Sfărșit tragic pentru un tânăr de 24 de ani, care a murit înghițit de un mal de pământ. Tatăl acestuia este în stare de șoc și nu-și găsește cuvintele

Știri generale
Sfărșit tragic pentru un tânăr de 24 de ani, care a murit  înghițit de un mal de pământ. Tatăl acestuia este în stare de șoc și nu-și găsește cuvintele
Un tânăr a murit înghițit de un mal de pământ

O familie din județul Botoșani trece prin momente grele. Fiul lor, în vârsta de 24 de ani, a murit la muncă, înghițit de un mal de pământ. De față a fost și tatăl băiatului ce a rămas în stare de șoc.

Sfârșit tragic pentru un tânăr

Băiatul de 24 de ani era la muncă împreună cu tatăl său. Cei doi lucrau la extinderea rețelei de canalizare și săpau un șanț adânc. Totul s-a petrecut în zona Penitenciarului Vaslui. Înainte de a se termina programul de lucru, cei doi trebuiau să ridice un panou de susținere a malului de pământ. Fiul și tatăl mai erau ajutați de încă un coleg de muncă. După finalizarea muncii, tânărul de 24 de ani a intrat în șanț deoarece trebuia să scoată o scară. În acel moment, pământul s-a surpat, iar tânărul a fost acoperit în întregime.

Cei aflați la fața locului au sunat la numărul de urgențe 112, în scurt timp venind și pompierii. Forțele de ordine au reușit să-l scoată pe băiat repede, însă a fost prea târziu. Salvatorii au făcut manevre de resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul. Tatăl a rămas în stare de șoc. Povestește cu tristețe că înainte cu puțin timp, fiul l-a întrebat ce cadou îi va lua de ziua lui.

“Acum, ce să spun? Ce cadou să-i iau când s-a întâmplat asemenea tragedie?!”, spune tatăl victimei.

Cazul a intrat în atenție inspectorilor de muncă

Cazul din județul Vaslui a intrat și în atenția inspectorilor de muncă. Potrivit IPJ Vaslui, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Tatăl tânărului a primit și el îngrijiri medicale la fața locului. Bărbatul era în stare de șoc. Colegul ce se afla împreună cu cei doi la muncă a povestit ce s-a întâmplat.

“Eu lucram cu buldoexcavatorul. Terminasem de săpat și trăsesem utilajul lângă un gard aici. Am văzut deodată agitație la marginea șanțului și unul dintre ei a venit la mine să-mi spună că a picat malul și să bag cupa să sap. Le-am spus că nu vreau să-l omor eu și am sunat la 112.”

Cazul a fost preluat de către polițiști pentru a stabili ce s-a întâmplat, cu exactitate. De asemenea, și inspectorii de muncă au deschis propriul dosar. Salvatorii ISU ce au fost la locul cu pricina, susțin că victima era la o adâncime de 4 metri.

 “Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea/ degajarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ. Intervenția a avut loc în zona Penitenciar, bărbatul fiind surprins la o adâncime de aproximativ patru metri. După ce a fost scos la suprafață, s-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate am fost nevoiți să declarăm decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro