Sfârșit tragic pentru un bărbat cu dizabilități din Iași. A fost găsit carbonizat în propria casă. Care a fost cauza producerii incendiului

Sfârșit tragic pentru un bărbat cu dizabilități din Iași. A fost găsit carbonizat în propria casă. Care a fost cauza producerii incendiului
Un bărbat cu dizabilități și-a pierdut viața într-un incendiu

A mai avut loc încă o tragedie în această dimineață în județul Iași. Din păcate, un bărbat cu dizabilități a fost găsit carbonizat în propria sa locuință. Pompierii au intervenit la foarte scurt timp după începerea incendiului, însă viața bărbatului nu a putut fi salvată. Acesta a fost găsit decedat.

Un bărbat cu dizabilități a fost găsit carbonizat în propria locuință

În urma unui apel la numărul de urgențe 112, mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul și pentru a salva viața bărbatului. Cu toate acestea, din păcate, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbatul prins între flăcări. Pompierii au intervenit la un incendiu ce s-a produs la o locuință din județul Iași, localitatea Răducăneni. Pentru a stinge focul, s-au prezentat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din Răducăneni.

Cu toate că pompierii, împreună cu echipajele, s-au deplasat la fața locului foarte repede, un bărbat cu dizabilități și-a pierdut viața în incendiu. Echipajele ajunse nu i-au putut salva viața. Acesta a fost carbonizat în propria casă din cauza incendiului. Din suprafața casei a ars acoperișul, 40 mp mai exact. La prima cercetare, pompierii consideră că incendiul s-a produs din cauza efectului termic al curentului electric. Victima ce a decedat în timpul incendiului avea 57 de ani.

” ISUJ Iași au intervenit la un incendiu la o casă. Exista o victimă la incendiul din localitatea Răducăneni din judeţul Iași. La eveniment au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă dar şi un echipaj de prim ajutor din Răducăneni. Victima, un bărbat cu dizabilităţi este un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost găsit carbonizat. Au ars 40 de mp de acoperiş. Conform primelor estimări, cauză probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric. Cercetările continuă. ” au explicat reprezentanţii ISUJ Iași.

În dimineața aceleiași zile, pe data de 3 martie 2021, a mai avut loc o tragedie în județul Iași. De data aceasta, un bărbat s-a intoxicat cu fum în propriul apartament. Bărbatul locuia în municipiul Iași, cartierul Alexandru. Din păcate, nu a rezistat foarte mult în apartamentul cuprins de flăcări. Pompierii și echipajele SMURD au ajuns la fața locului, dar a fost prea târziu pentru bătrân. Echipajele aflata la fața locului i-au acordat primul ajutor, apoi a fost dus de urgență la spital. Acolo, în ciuda eforturilor medicilor, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI